Tarakonaz

Nejaugi

Ji yra nepakartojama. Tokį balsą, kvapą ir akis turi tik ji. Tuo Miglė ir yra už kitas geresnė. Niekuo daugiau. Bet juk to užtenka, kad pamiltum. Juk meilė ir susideda iš smulkmenų, kurios, atrodo, yra visiškai nereikšmingos.

O kas yra meilė? Aha… Sakysit, jausmas. Ne tik. Tai jausmas, elgesys ir pažinimas. Iš kur aš tai žinau? Perskaičiau. Taip. Nevaizduosiu labai protingo ir šių minčių nesisavinsiu. Skaitydamas dar supratau, kad meilės iš pirmo žvilgsnio nėr. Įsimylimas įvaizdis, išorė, bet vidus lieka nepaliestas. Žmogų reikia pažinti. Nebandykit prieštaraut. Ir dar… Mylint nori daryti gerą nesitikėdamas visiškai jokio atlygio. Iš širdies.

Dėl to aš nusprendžiau, kad Miglę myliu. Tiesiog ėmiau ir nusprendžiau. Šiuo metu man taip atrodo ir man dzin, ką sako kiti. Kažkuriame dienoraštyje jau buvau paminėjęs tai, kad myliu. Taip, tą pačią. O Miglė to nežino ir, turbūt, net nejaučia. Ir nereikia. Nuo to geriau nebus.

Gerai jau… Aš žinau, kad nemyliu. Miglei jaučiu kažką kito. Kažką ne tokio. Tiesiog mane ji traukia. Ir net ne fiziškai. Tačiau kai šį jausmą vadinu meile, man lengviau apie tai kalbėt. Gal todėl, kad netikiu, kad aš išvis įsimylėsiu. O jau net nekalbu apie tai, kad mane kas nors įsimylės. Aš bijau meilės.

Nepažįstu jokios Miglės, bet juk vardą išgalvot labai lengva.
Tarp manęs ir Miglės tiek daug skirtumų, kiek tik gali būt…

3 koment. to “Nejaugi”

  1. tribecaStar- 2007 07 23, 01:38

    manau būtų daug geriau jei ta tariama miglė vieną gražią dieną sužinotų apie tavo jausmus jai, arba bent pajaustų, leisk jai pajaust;]

  2. jammin'- 2007 07 24, 17:02

    labai jautru ir gražu. man džiugu tokius dalykus skaityti.

  3. camouflage- 2007 08 03, 23:58

    kadangi si dnr proza beveik asmeniska, pastebesiu nuotraukas, o jos tikrai nuostabios.

Rašyti komentarą