Tarakonaz

News

Bandomieji (mano/max/klasės max): anglų k. – 73/100/83; matematika – 23/57/40; lietuvių k. – 80/104/92. Dėl ‘klasės max’ nesu tikras. Dar liko istorija. Na, iš istorijos tai nieko gero laukt nereikia. Pasišikau su matematika – reikia susikaupt, nes man stojant jos labiausiai reikia.

Bet yra ir juokingų dalykų. Perdegė tėvo Renault Safrane atbulinio lemputė. Na, kas čia tokio? Che, čia prancūziškas automobilis. Jei perdegė lemputė, nieko gero. O bajeris toks: kai įmušamas atbulinis, nustoja veikti valytuvai ir kondicionierius (reikia užgesint ir užvest vėl, kad pradėtų veikti). Dar kartais būna, kad užgęsta… Aš niekada nepirksiu prancūziško automobilio.

Vakar ant galinio bamperio radau sidabrinių dažų. Kadangi pastebėjau tik garaže, kai atidarinėjau bagažinę, nežinau nei kas, nei kur. Beveik nusivalė… Ir tai įvyko tą pačią dieną, kai įsidėjau veidrodėlį!

Šiandien 30 minučių kukavau už buto durų, nes raktus buvau palikęs namuose.

Situacija… Situacijos jau nėra. Tyla, ramuma. Bet džiaugiuosi viskuo. Kas buvo, ko nebuvo, kas bus ateity. Norėčiau mokėti parašyti taip, kad niekas nesuprastų apie ką aš šneku. 5#=98#.

2 koment. to “News”

  1. Chaoko- 2009 02 26, 23:38

    Na, dar neišmokai.
    O kažkada taip tyčiojais iš manęs, kad “boooooba, raktus paliko namie, galvot reikia”. Gal nebesakysi taip? :))

  2. jurga spurga- 2009 02 27, 00:49

    woup woup
    aš tai nusivylus savo lt rezultatu, nors atrodo normaliai, 78, bet man NEUŽTENKA ir aš PYKSTU : /
    o su raktais tai ir man taip būna kartais. vieną sykį tai išvis labai krūtai susiklostė viskas dėl tokio apsižioplinimo. tipo, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, param, param param param.

Rašyti komentarą