Tarakonaz

Ayurveda

Vakar buvau ajurvedoj. Čia kaip ir medicinos centras ar kažkas panašaus. Dariausi ‘tyrimus’. Bet labai įdomus jų būdas. Tipo atsisėdu, duoda į kairę ranką apvalų metalinį daiktą iš kurio dar eina laidelis į aparatą su skale (nuo 0 iki 100). Iš to aparato dar eina laidelis į kažkokį padėkliuką, kuris keistai sužymėtas. Vidury jo yra didelis apskritimas. Ir dar iš aparačiuko eina laidelis į tokį kaip vąšelį (galiukas toks pat). Tada motera paima dešinę ranką ir su tuo ‘vąšeliu’ bado nestipriai. Ir tada aparačiukas rodo skaičiukas. Heh. Kiekvienas taškiukas ant rankos yra vis kitas kūno organas ar kažkas tokio panašaus. Norma yra 50. Na, pradėjo mane ten tyrinėt… Po poros ‘organų’ jau matėsi visas blogis… Skydliaukė faktiškai nedirba. Viskas pas mane viduj išdžiuvę. Sakė, kad esu tiesiog išgręžtas. Šiaip jo – vandens geriu labai mažai. O mano kūno svoriui reikia beveik 3 litrų per parą… Vienintelis ‘organas’, pelnęs 50 taškų – prostata… Che. Visgi dar matosi jaunystė… Po to ant to padėkliuko dėliojo skirtingą mineralinį vandenį (tiche, neptūnas, hermis)… Paliko stovėt ‘Hermį’. Po to ant padekliuko dėliojo tabletes. Su skirtingu jų skaičiumi, skirtingomis rūšimis. Skaičiavo, tikrino, spaudaliojant mano ranką ir gavosi taip: turiu gerti ‘Hermis’ mineralinį; 3 skirtingas tabletes… Vietoj to mineralinio geriu vandenį su druska (į 2 litrus – 3 gr. druskos). Atrodo nedaug tos druskos, bet jaučiasi – panašiai kaip mineralinis ‘Vytautas’. Šiandien tik 0,5 reikėjo išgert. Ryt 1 litrą, poryt 1,5, penktadienį 2 litrus, o nuo šeštadienio visą mėnesį – 2,5 litro. Ech. Sunkoka. Turiu tai gert 30 min iki valgio ir 2,5 valandos po valgio… Tabletės 3 skirtingos: vienas jų reikia gerti po vieną ryte po valgio, kitas reikia gerti po vieną du kartus per dieną – 30 min iki pietų ir vakarienės, trečias reikia gerti 22 valandą. Na, puse velnio. Šiaip, turėtų labai pagerėt po to. Sunku patikėt, bet yra gyvas pavyzdys, kam suveikė. Todėl aklai tikiu. Prieš kelias dienas sugalvojau, kad reikia visus savo blogus (šis, BPlius, Sapnų ir UniBike) sujungt į vieną. Sapnus jau perkeliau čia. Sugalvojau labai gerai – BPlius, Sapnų ir UniBike blogų nauji įrašai nesimaišys tarp dabartinių įrašų – juos bus galima pamatyt tik paspaudus nuorodas blogo viršuje – žaliame fone virš paveiksliuko. Bet naujausius įrašus galima sekti ir pagal ‘Paskutiniai įrašai’ apačioj (rodo 10). Va, kokios naujienos (ir kiek jų daug). Beje, dar turiu ir hey.lt skaitiklį. Man patinka jo statistika. Į puslapį užeina arba mano draugai, arba tie, kurie suranda blogą per google. Dažniausia paieška – vaizdų paieška su raktiniais žodžiai ‘Audi‘, ‘Audi 100‘, ‘Sena Audi‘, o šiandien buvo ir ‘Audi 70‘… O pas mane bloge paveiksliukas vos viename įraše. Lietuvis be Audi neįsivaizduojamas. Kadangi blogą papildė ir sapnai, kuriuose kelis kartus paminėta Audi, tai mano blogas bus geriausiai žinomas tarp Audistų. Ir va net šiame įraše žodis ‘Audi’ paminėtas 8 kartus.

7 koment. to “Ayurveda”

  1. ee- 2007 11 21, 00:43

    Pasidavei šamanizmui?! Kaip tau negėda!

  2. Tarakonaz- 2007 11 21, 15:00

    Aš vis dar netikiu ir man atrodo nesąmonė, bet sakau… Mano mamai tikrai padėjo… Tai kodėl turėčiau netikėt? Nebūk skeptikas. ;)

  3. ee- 2007 11 21, 16:49

    Kas toliau? Rinksies kur statytis naują namą su dviem lazdelėm, kad būtų gera energija?

  4. Tarakonaz- 2007 11 21, 17:12

    … Man su sveikata pusėtinai. Noriu ją susitvarkyti. Nereiškia, kad taip ir gyvensiu visada. Porą mėnesių reikia, kad viską atstatyt.

  5. mmm- 2007 11 22, 17:05

    hm… O pinigu paime tie “gydytojai”?

  6. Tarakonaz- 2007 11 22, 18:09

    Taip… Nejaugi nemokamai galėtų būt? Ne viskas pinigais skaičiuojama.

  7. dr. pienas- 2007 11 24, 23:38

    Nu visame tame negerai tik tas, kad daug i tulika bėgiot turėsi :D Gerai kad nors prostata laiko

Rašyti komentarą