Tarakonaz

JDM Igzost Paip

Pas mane buvo truputį sportinis išmetimas, nes išvažinėjant iš MIF kiemo atsikabino duslintuvas ir maniau, kad gofra lūžo (jau kažkada taip buvo). Vakar mano išmetimas patapo pačiu sportiškiausiu, koks tik gali būt – ne jokia gofra, škia… Važiavau su grupiokais iš Baltupių į Senamiestį… Bevažiuojant Geležinio vilko gatve, po vieno labai mažo nelygumo, duslintuvas padarė ‘atsikabinau’ ir Gonda pradėjo KRIOKT dar baisiau. Susižvalgėm su grupiokais ir paėmė juokas. Nu bet važiuot tai reikia, nors duslintuvas ir velkasi… Stoviu po to prie Baltojo tilto sankryžos (berods), mintyse keikiu šitą nesekmę ir tada, pasukęs galvą kairėn, pamatau dar ir policininkus. Bliamba, jau galvojau stabdys vos tik pajudėsiu nuo sankryžos. Nestabdė. Prie Cvirkos paminklo dar gazą paspaudinėjau, tai eina sau, koks SPORT igzost! Spaudžiu gazą ir juokas ima. Važiuojant Senamiesčio gatvelėmis visi žmonės išsigandę atsisuka, žiūri. Bet mums (psichams Gondoje) buvo linksma, kažkodėl. Visa mašina tiesiog dreba… Galiausiai pasiekiau univerą, prisiparkavau ir pradėjo lyti. Ne šiaip sau lyti – kruša. Bet aš gi turiu skėtį! Aha, šūdą – anas sulūžo ir pogalys nuo viso likusio skėčio atsiskyrė. Stiprus dar vėjas buvo, tai iš dangaus dar pradėjo krist kaštonais (kurių ten daaaug). Bombardavo mus, bet į mane nepataikė. Šiaip ar taip, kai jau iš Senamiesčio teko važiuot namo, tai įsiskaudėjo galvą labai, nes triukšmas nepakeliamas, o dar tas fokin duslintuvas tempiasi asfaltu. Bet aplinkinių dėmesys garantuotas – vienas vyras net pasilenkęs žiūrėjo kas ten darosi su tuo duslintuvu! Dėl to, kad Gonda patapo sportine, teko baigti darbą su Mazda (nėra to blogo, kas neišeitų į gerą). Bet galvą skaudėjo iki pat miego. Šiandien jau susitvarkiau tą duslintuvą – pasirodo, kad buvo nupuvęs ir dėl to neprireikė stiprių smūgių, kad jis galutinai nulūžtų. Dabar Gonda keistai tyliai važiuoja. Šiaip ar taip, here’s the movie:

9 koment. to “JDM Igzost Paip”

  1. Džulija- 2009 10 03, 16:39

    bet tai ble galejai nors pririst su kuo nors, jeigu butu taip isiremes kur nors taigi nu as nezinau kazkaip nevyriskai.

  2. Tarakonaz- 2009 10 03, 16:49

    Kaip tu tai siūlytum padaryt? :) Kaip automobilį pakelt? Su domkratu kelt ir lįsti po automobiliu? Ne, dėkui…

  3. Džulija- 2009 10 03, 20:09

    nereikia kelt, ir taip gali list ir kist rankas.

  4. JamaSatto- 2009 10 08, 22:12

    Dzulija, o ar zinai koks buna ikaites duslintuvas. Siaip nerekomenduociau vaziuoti su tokiu duslintuvu, galejo uzsikabinti ir ismalti dugna ar pan.

  5. Tarakonaz- 2009 10 08, 22:46

    Aš po paskaitos (jau buvo visai šaltas) norėjau išvis tą duslintuvą nuimt, kad nesibaladotų (būčiau įsimetęs į bagažinę-saloną nulenkęs sėdynes). Tačiau jis buvo prikabintas vienoj vietoj ir niekaip nepavyko atsiklaupus jo atkabint. Pritvirtinimą iškart atmečiau. Nesumąsčiau, su kuo. Bet tai jau praeity – nieko nenutiko ir belieka tik džiaugtis.

  6. Džulija- 2009 10 09, 08:12

    Tai lauki kol atauš, stačiai negalima su tokiu dalyku važiuot.

    Dėl praeities tai jo, aš irgi taip visą laiką galvoju.

  7. dugnas- 2009 10 11, 11:51

    Na ish video tai labai labai geras garsas pasirode, nezhinau kodel. Tavo vietoj buchiau nusiemes ta duslintuva kad netabaluotu ir vazhinejes :D

  8. Tarakonaz- 2009 10 11, 12:10

    Garsas gal ir geras, bet galvą pradeda skaudėt. :))

  9. mikroautobusu- 2009 10 26, 15:40

    kursenu kaimo lygio ismetimas :)

Rašyti komentarą