Tarakonaz

Pasidalink

Jis sedėjo spintoje. Tankūs tamsiai rudi plaukai, žalios akys, spuogai ant veido ir normas viršijantis svoris. Taip, Jūs jį pažįstate, bet tik iš išorės. Berniukas bijo atsiverti kitiems, likti nesuprastas. Juk niekas jo taip gerai nesupras kaip jis pats – turbūt todėl jis viską laiko savyje.

Šis rudaplaukis jaučia, kad jis keičiasi. Jis jaučia, kad labiau atsiriboja nuo aplinkos ir aplinkinių, kad mažiau rūpi kitų nuomonė. O neseniai jis pradėjo savimi pasitikėti – juk tai naujas jausmas jo gyvenime. Kaip tai gali pakeisti elgesį su aplinkiniais? Ar jis taps grubesnis, piktesnis? Bet jis to nenori. Berniukas nori likti geras, ramus ir linksmas.

Jis sedėjo spintoje ir galvojo. Apie save, apie kitus ir apie aplinką. Kas bus ateity? Kaip klostysis gyvenimas? Nežinia žlugdo. Baisu net pagalvoti, kad visi norai gali neišsipildyti. Juk jis iki gyvenimo galo gali likti be žmonos, be darbo ir be visko. Visos svajonės gali išgaruoti akimirksniu – viena maža klaida ir viskas baigta.

Kodėl berniukas gyvena ateitimi? Reikia džiaugtis šia diena, šia valanda, šia minute. Bet juk tai be galo sunku. Kaip atsiriboti nuo svajonių? Juk norisi, kad visada viskas būtų dar geriau nei yra. Tačiau reikia džiaugtis tuo, ką turi. Jis džiaugiasi, bet svajonės vis vien užplūsta jo galvą.

Jis sedėjo spintoje, galvojo ir verkė. Ašaros labai gerai pašalina skausmą ir nerimą iš kūno. Mažuose vandens lašeliuose tūno blogi prisiminimai, jausmai, o kartais žiovulys. Bet berniukas niekada neverkia iš laimės. Jam trūksta šilumos ir meilės. Visa tai slypi kito žmogaus kūne. Tereikia apsikabinti ir dalelė šilumos ir meilės persiduos kitam žmogui. Bet kodėl žmonės taip nenoriai tuo dalinasi? Nejaugi tik man to taip trūksta?

Kas nori pasidalinti šiluma ir meile?

7 koment. to “Pasidalink”

  1. 2ha_Tu- 2007 04 19, 22:02

    ou.Nelaimingas berniukas

    Pasidalinciau.
    Taciau kiek dalinau atsako negavau.
    Tai kaskaip paciai siu dalyku truksta

  2. Vivo- 2007 04 19, 22:03

    GRAŽU . Ir paprasta. Bet labai gražu.

  3. Buried_Alive- 2007 04 19, 22:04

    as noriu. Lb laukiau tavo naujo dienorascio… va zn…daug kas gyvena ateitim, bet apsidairyk. Juk tiek graziu dalyku aplinkui…tik ir vel tas atsiribojimas. Nebek nuo kitu, nes niekas nebespes taves pasivyt…

  4. žvyras- 2007 04 20, 13:50

    Galėčiau pasidalinti, bet pati tos šiumos beveik neturiu. Visada tikiu, kad kadanors su kuo nors ta šiluma pasidalinsiu. Ir Tu tikėk, tada gal geriau pasijusi…

  5. hoo!- 2007 04 20, 14:35

    Nežinau ar specialiai ar ne, į šį dienoraštį sudėjai tiek daug savęs.
    Gražiai rašai, ir mintys gražios. Teisingos. Ypač patraukė dėmesį ašaros, kuriose pilna žiovulio.

  6. drugnamed_girl- 2007 04 20, 18:40

    žinai, tavo mintys verčia mane susimąstyt.gyvent rytojum- ne išeitis, bet kartais nelieka kito pasirinkimo,nes neužtenka jėgų.Ir geriau jau verkt, nei šypsotis tik tam,kad šypsotis…

  7. Dr_Pienas- 2007 04 20, 23:42

    Sitam bitej, tai mes su tavim ciuju vieninteliai bernai. Jauciuosi nejaukiai rasydamas kazka po tiek graziu ir siltu nediedisku pasisakymu.. Gerai, tu atsiskleisk, daryk kas prie sirdies, parodyk visiems kas prie sirdies, nekopijuok, buk savim.. Tik prilaikyk arklius, kad nepasidarytum, kaip pats minėjai grubesnis, ar gal sakyciau greiciau “naglas”. Nors gan ilgai pazistami mes bet vis dar sunkiai galeciau apie ka nors pasakyti “Va.. cia tai jau edgaro stailas(placiaja prasme)..” Parodyk ta staila, px gal as ar paulius kada is jo pazvengsim, bet tai mes.. mes netaikom į tavo glėbį ;D Esu visiškai tikras, kad šitoj žmonių margumynėj tikrai atrasi,kam tavo “stailas”, tas tavo “Aš” bus reikalingas, kaip paskutinė trūkstama detalė puzlyje..

Rašyti komentarą