Tarakonaz

Egzotiška dezinfekacija

Egzotiška šalis. Palmės, papūgos ir panteros. Dar zuikiai lakstė. Netoliesi kažkoks senukas pardavinėjo smauglius, pitonus, kitas gyvates. Aš susidomėjau ir norėjau nusipirkt. Jis paaiškino, kad tai ypatinga rūšis – pradžioj smaugliai, pitonai ir gyvatės atrodo kaip jūrų kiaulytės su tokiomis pat spalvomis. Paėmiau tris. Tos jūrų kiaulės labai nerimavo, lakstė, sunku buvo pagaut. Įmetė man jas į celofaninį maišelį ir išėjau. Geriau įsižiūrėjęs, kad vietoj normalius jūrų kiaulytės galvos, ten tokia pat galva kaip pas užaugusią gyvatę. Labai keistai atrodė jūrų kiaulytė su pitono galva. Tuomet kažkaip atsiradau žmonių bėgimo lenktynėse. Bėgo kažkokiais siaurais griuvėsiais. Kokie 10 metrų plotis, bet per jo vidurį dar aukšta siena ir vietos bėgti tera po 1 metrą iš abiejų pusių. Retkarčiais atsirasdavo praėjimas į kitą pusę toj sienoj. Ir tada pasirodė užrašas ‘Drifting’ (rodo žmogų kuris bėga praėjimu į kitą pusę ir paslydęs vos nenukrenta bedugnėn), o po jo ‘Drag’ (rodo du žmones bėgančius skirtingose pusėse, kurie retkarčiais pamato vienas kitą per perėjimus. Girdisi vėjo garsas kaip per NFS). Tuomet išgirdau šūkaliojant kažką. Mergina. Graži. Jai reikia kažkokių vaistų. Duoda man A4 formato lapelį – ten receptas su vaisto pavadinimu. Einu į kažkokią kliniką. Pirmas aukštas – normali vaistinė. Vaistininkė pasakė, kad tokie vaistai neegzistuoja. ‘Velniava’. Jau išeidinėju ir mane užkalbino kokių 29 metų moteris. Ji pasakė, kad mane pažįsta, pasiteiravo ko man reikia ir pasakė, kad trečiame aukšte tie vaistai yra, o jei nebus, tai keltis į 5. Davė leidimą. Pakilau į trečią, ten apsauga paprašė leidimo ir įleido. Ten vaistų nebebuvo likę ir todėl kilau į penktą. Gražus liftas, beje. Penktame aukšte jau buvo daug griežtesnė tvarka. Viskas buvo atskirta stikline siena. Praėjime buvo tokie kaip ir dušai. Kabėjo chalatai. Man paaiškino, kad reikia visiškai nusirengti, įeiti į tą dušą, ten dezinfekuoja visą kūna ir tada dėtis chalatą. Prabudau nespėjęs to padaryt. Ir gerai.

7 koment. to “Egzotiška dezinfekacija”

  1. Chaoko- 2008 01 03, 11:41

    Jjjo, sapnai sapneliai, 3 in 1. Kiek pastebėjau, mėgsti stiklines sienas sapnuot, jau kelintą kart akis užkliūna. Jau nekalbant apie dušus/nuogumą. Ir lfs (nfs? huh?) įtaka :D Bet norėčiau pamatyt jūrų kiaulytes gyvatės galvom. Hibridai. Fun. :)

  2. Tarakonaz- 2008 01 03, 12:15

    Trečias sapnas per metus su nuogumu. O stiklines sienas… Hm. Net nepastebėjau. :) O lenktynės ir automobiliai faktiškai dominuoja. Ypač automobilio markė KuriosNevaliaMinėti. :)))

  3. Chaoko- 2008 01 03, 23:26

    Neminėk neminėk, nes dar vėl ką nors per google prisišauksi :) O dar porą bent jau sapnų šiaip pasakojęs ir neužsirašęs esi. Tiksliai bent keletą pamenu ;)

  4. Tarakonaz- 2008 01 03, 23:54

    Gali būt. Dar tada nerašiau. Būtų faina surasti juos kur nors, bet nebeturiu Skype history. ;)

  5. ee.- 2008 01 04, 00:33

    Liftai, stiklinės sienos, stiklinės grindys… Nevok mano sapnų!

  6. Tarakonaz- 2008 01 04, 00:47

    Ooo. Tiksliai. Pas tave gi irgi to yra. Na, būtų mano valia, nevogčiau. O dabar nieko negaliu padaryt.

  7. y.- 2008 01 12, 20:01

    Ir gerai.

Rašyti komentarą