Tarakonaz

Tumblr ir Picasa

TUMBLR ir PICASA. Susikūriau accountus šiems dviems puslapiams.

Tumblr panašus į blogą… Nors gal labiau miniblogą. Ten galima daug ką kelti, bet aš keliu tik nuotraukas. Aišku, jei kas jau užėjo, labai lengva pastebėti, ko ten daugiausia yra… Taip, automobilių. Bet tik ypatingai triaukiančių akį, tobulų. Tarp automobilių kartais įsimaišo ir pusnuogių ar nuogų merginų. Bet ir joms patekt čia nėra lengva – tik ypatingai akį traukiančias įkelinėju (fotkės gerumas irgi svarbu). O tokių kažkaip nedaug. Banalios, neva gražios merginos, yra blogai. Reikia kažkokio kabliuko, kuriuo mergina būtų pranašesnė už kitas. Ir čia apskritai apie merginas šneku, o ne tik apie nuotraukas.

Picasa – lyg ir foto albumas. Ten patogiau žiūrėti nuotraukas. Ir ten keliu tik savo darytas, neblogas nuotraukas. Turbūt pagrinde bus Zenitinės iš įvairių renginių, nes dabar tik Zenitu man fotkinti malonu, Canonas mamos rankose apsigyvenęs. Senų nuotraukų net nekėliau, neradau nieko labai verto dėmesio, o štai iš Fast Lap’o, skaitau, jau visai neblogų nuotraukų parsivežiau. Ką manot apie jas jūs? Fotkes turbūt lygiagrečiai kelsiu ir į šitą blogą, kad būtų vienoj vietoj, o į Picasa sukeltas nuotraukas patogiau afišuoti kitiems įvairiuose forumuose ir panašiai.

Tai va. O šiaip paskutiniu momentu esu daug kuo nusivylęs. Savimi, kitais, pasauliu. Mažai kas ir bedžiugina… Atsigaunu ir pasimirštu važiuodamas savo kibiru. Juokinga, kad jis pradėjo užimti tokią svarbią dalį gyvenime. Bet turbūt kiekvienas žmogus turi turėt kažką tokio, į kur galėtų nukreipti susikaupusią blogą energiją ir pasimiršti. Ne?

2 koment. to “Tumblr ir Picasa”

  1. Chaoko- 2011 05 28, 10:33

    Jo :)

  2. Liutukas- 2011 08 18, 08:50

    sveikas atvykes į bepročių gretas :) kai papuoli į tą duobę, kai mašina, nebėra tik metalo gabalas :)

Rašyti komentarą