Tarakonaz

Tyrimas

Kažkada balandžio vidury sutikau būti tiriamuoju vienos bakalaurantės tyrime. Ten tereikėjo aprašyti 20 paveiksliukų. Ir kiekvieno paveiksliuko aprašymas – apie 140 žodžių. Tad, aprašius juos visus, išėjo 5 pilni lapai (kompiuteriu rašiau). Man nebuvo atskleistas tyrimo tikslas, bet kadangi ieškojo žmonių iš išsiskyrusių šeimų, šiek tiek kryptis buvo aiški. Ir štai šiandien gavau savo apibendrintą charakteristiką. Ji darė išvadas iš mano aprašymų… Taip pat ir tikrąjį tyrimo tikslą sužinojau. Skamba jis taip: išsiaiškinti nepilnose šeimose augusių asmenų aptiktus atstūmimo požymius ir palyginti juos su požymiais, nurodytais asmenų, augusių pilnose šeimose. Biškutį grėsmingai, ne? O štai manoji charakteristika:

Gana meniška ir estetiška asmenybė, kuriai būdingas kruopštumas. Vidinės harmonijos aukštas vertinimas ir / arba jos siekis. Optimistiška asmenybė, vengianti neigiamų išgyvenimų, išbandymų. Jautrus, nekonfliktiškas žmogus. Vertinami nuoširdūs, artimi tarpasmeniniai santykiai. Jaučiamas išreikštas pareigos jausmas. Nedidelė vidinė suirutė ir su ja susijusi nedidelė įtampa (galbūt dėl nutrūkusios draugystės su artimu žmogumi). Būdingas tam tikras išsiblaškymas, lankstumas, nesusikaupimas. Gyvenimo krypties paieškos. Ramios, harmoningos vidinės erdvės kūrimas. Tolerantiškas ir lankstus žmogus.  Gana paslaptingas ir atsargus žmogus. Žmogus, mokantis atsipalaiduoti ir pasijusti laimingu. Nekonformistiška asmenybė. Teigiami lūkesčiai, nukreipti į ateitį. Individualumo, laisvumo poreikis. Artimų tarpasmeninių santykių plėtojimo siekis.

Va taip. Aš meniškas, kruopštus, optimistiškas, jautrus, tolerantiškas ir t.t. Ok, reikia eit toliau ruoštis paskutiniam egzaminui, kuris bus šeštadienį. O po jo – vasara!!!

5 koment. to “Tyrimas”

  1. Mergaitė- 2011 06 25, 16:23

    O tas žmogus, kuris rašė tave gerai pažįsta? Jei ne tai Jai (kažkaip įtariu, kad mergina čia rašė) dideliausi komplimentai nuo manęs :)

    P.S. Jei dar tirs ką nors iš išsiskyrusių šeimų aš irgi norėsiu sudalyvauti :)

  2. Tarakonaz- 2011 06 26, 22:26

    Ne, net nebuvau bendravęs aš su ja prieš tai. Rėmėsi vien tik mano aprašymais. Gerulis, ne? :))

  3. Mergaitė- 2011 06 27, 11:28

    Nu tikrai labai tiksliai :) Čia kaip asmeninis horoskopas, kuriuo gali tikėti ir kitiems parodyti :D

  4. Optimus- 2011 07 11, 14:56

    savimeilės gėlė išsiskleidė

  5. Tarakonaz- 2011 07 11, 21:33

    Tikrai taip, S.

Rašyti komentarą