Tarakonaz

sūn tiu bi SOBER

Visada kažkaip įsivaizdavau, maniau, kad išgėrę žmonės parašo… nu ok, PASAKO, įdomesnių dalykų nei girti. Nu tipo paimam žmogų “Tomą X”, kuris blaivas yra eilinis ir neįdomus žmogus, ir jį prigirdom. Tikėtina, kad jis girtas pasirodys bent KIEK drąsesnis, atviresnis, ĮDOMESNIS. Blaivas jis yra lochas, o vat išgėręs tai jau visai nieko toks. Beeet klausimas kyla, kodėl gi taip? Aš dabar po 5 bokalų alaus – prieš 20 min grįžau namo – buvau klasės mini susitikime. Buvo labai faina (keista, kad taip retai susitinku su klasiokais, turint omeny, kad su jais smagu pakalbėt). Su skirtingose specialybėse studijuojančiais įdomu pašnekėt – kitokios žinios, požiūris ir panašiai. Ai, dar pasigirsiu tuo, kas čia ne į temą – padavėja ant čekio užrašė MAN savo tel. nr. (šitas teiginys neatrodytų toks fainas, jei papasakočiau tai, kas liko užkulisiuose, kas paaiškintų, kodėl gi man ji davė savo numerį). Bet still, faktas lieka faktu – padavėja MAN davė savo tel. nr. – fuck you all. Grįžtant prie temos (tipo ale)… Aš išgėriau 5 alaus ir net SAU atrodau daug įdomesnis nei blaivas. BET KODĖL? Aš svarsčiau, kad gal taip yra dėl to, kad žmogus išgėręs linkęs nesigėdyti savęs ir būt atviresnis. Kadangi jis atviresnis, jis tuo pačiu tampa įdomesnis. Ar tai reiškia, kad žmonėms įdomu yra tada, kai žmogus pasakoja asmeniškus dalykus? Čiuju, kad gaaal ne (aš čia subjektyviai rašau, nesiremdamas jokiomis psichologijos teorijomis ir šūdais). Bet gal tiesiog jo įžvalgos yra visai kitokios? Žmogus išgėręs alaus žiūri pro kitą prizmę? Prooo mažiau žiniasklaidos įtakotą (eikit šikt ir fuck off, jei pagalvosit, kad šis žodis netaisyklingas) prizmę? Mistika. Išgėrę žmonės (kurie nelinkę į agresyvumą) yra kūl. Aš irgi biškį kūl dėl to. Mąstau, kad aš savo gyvenimu turėčiau būt patenkintas, bet… Ryt reiks pasiimti automobilį iš pijokavimo vietos.

2 koment. to “sūn tiu bi SOBER”

  1. Margaitė- 2012 03 25, 02:37

    Cha cha :D Išgėrę žmonės ne geresni ir neįdomesni, gal tik labiau juokingi.. Aš jau kurį laiką per balius ir kitokius socialinius susibūrimus reikalaujančius vartojimo stengiuosi nevartoti ir supratau tik tiek, kad girti žmonės įdomesni tik girtiems žmonėms, o tikrai įdomūs žmonės įdomiausi yra blaivūs.
    Nesiūlau abstinentauti jeigu jautiesi įdomesnis nuo to, tik perspėju – greitai atsibosi pats sau

  2. Tarakonaz- 2012 03 25, 10:00

    Dar manau, kad tai ir nuo žmogaus priklauso, ir nuo girtumo lygio. Aš nekalbu apie didelį girtumą, veikiau apie tokį, kur tik fiziškai apsvaigsti, bet minčių formulavimas ir mintys išlieka apyblaivės. Nu ir jei gvildenamos tam tikros įdomios temos, tai nu tikrai ten nieko juokingo. Pritarsiu, kad tai vienas žingsnis iki atrodymo juokingai, bet tas žingsnis yra. Girtesni žmonės (nei turėjau omeny) atrodo tikrai juokingai – aš irgi iš tokių žmonių – kai per daug išgeriu, tai Dieve apsaugok :)) Bet aš tai vis vien abstinentausiu. Kas du ar tris mėnesius galima išgerti ir pakanka man.

Rašyti komentarą