Tarakonaz

Zenit-E

Mainyk.lt (ir blogas) sistemos dėka, nenaudojamą routerį D-Link DI-524 iškeičiau į Zenit-E fotoaparatą. Visada norėjau turėti seną fotoaparatą ir seną sportinį dviratį – dar liko gauti dviratį ir bus tiesiog puiku. Fotoaparatas puikiai išlaikytas, su nauju Helios 44M 6 objektyvu, pagamintas ~1980 (nes ant jo puikuojasi olimpinių žaidynių logotipas). Kol kas nelabai gaudausi nustatymuose, tačiau internete nemažai instrukcijų, todėl vis vien perprasiu.
Ryt žygiuosiu išryškinti vieną seną juostelę, kurią tik šiandien ištraukiau iš fotoaparato – nuotraukos bus apie 2002-2005 – tiksliai nežinau… Ir dar reikės nusipirkti juostelę Zenitui – bandysiu imti ISO 200 jautrumo, nes būtent tokias anksčiau naudojom senoje Minoltoje. Nežadu labai dažnai fotografuoti, bet per vasarą gal kelias juosteles po 36 kadrus ir pravarysiu.
Šį savaitgalį F-1 persikėlė į Kanadą. Įdomu tai, kad vakar po kvalifikacijos nusprendė perasfaltuoti apendikso formos posūkį, nes dauguma lenktynininkų skundėsi dėl besilupančio asfalto. Įdomu todėl, kad danga turėtų būti slidi, o lenktynininkai prieš lenktynes neturės progos jos išbandyti – nežinos kaip reaguoja bolidas. Tikiuosi, kad Kimiui tai padės, nes kvalifikacijoj jis ten prarado ~0,8 sekundės, todėl startuos tik 3.

2#=44#.

Rašyti komentarą