Tarakonaz

Whole new level

1. Sekm-pirm. Naktį prieš užmiegant bandžiau ‘nusistatyt’ savo vidinį laikrodį – norėjau atsikelti 9, nes miegoti iki 12 atsibodo. Kartojau kartojau kartojau sau tol, kol užmigau. Ir štai sapnas: sapnuoju, kad prabundu, pagalvoju ‘o, jau 9’ ir atsikėlęs nueinu į kambarį. Pasakau mamai ‘jau 9’ ir grįžtu į lovą miegot. Sapnas baigiasi. Ryte mane pažadino mama 9:45 (jaučiau, kad buvo praėjęs labai mažas laiko tarpas po mano sapno). Paklausiau mamos ar nebuvau atėjęs į kambarį. Aišku, kad nebuvau. Esmė tokia, kad visgi prabudau 9 – tik sapne, o ne realybėj.
2. Pirm-antr. Prieš užmiegant sugalvojau, kad reikia įsikalti į galvą ką nors kitą ir stengtis tai susapnuot. Prieš užmiegant kartojau sau ‘Lotus, Honda, Lotus, Honda, Lo…’ ir užmigau. Sapnas:
tylu, ramu, važiuoju automobiliu. Įsukau į Maximos aikštelę – šlapia, daug daug sniego, tuščia – nėr nei vieno automobilio. Pradedu matyti save ir automobilį, kurį vairuoju, iš šalies. O vairuoju aš ‘žaliajūrinę‘! Gražiai važinėju aikštelėje, užmetu galą, lengvai slystu, lengvai ištiesinu. Malonumas.

Vienas komentaras to “Whole new level”

  1. eta.aquarii- 2008 08 06, 03:08

    ‘false awakening’ vadinasi

Rašyti komentarą