Tarakonaz

Hitleris

Genijus? Šizofrenikas? O aš manau, kad jis tiesiog talentingas. Aišku, talentas niekaip nebūtų prasiskverbęs be jo tikėjimo Vokietija. Jūs tik paklausykit kaip jis šnekėjo – nereikia net mokėt vokiškai, kad pajaustum oratorinę galią. Fiureris numesdavo po kelis kilogramus savo kalbų metų, o moterys tiesiog apsimyždavo jo beklausydamos – ar kas nors šiaip laikais taip sugebėtų?! Nesupraskite klaidingai, aš jo negarbinu, tik gerbiu. Kad ir kiek jis blogo padarė, kad ir kiek nužudė, bet gerbiu (nors dabar žydai netoleruojami visai kaip Hitlerio laikais). Tiesa, tai nebuvo tobulas žmogus, jis turėjo ydų – jis visada mėgo jaunesnes moteris. Ne šiaip jaunesnes, o gerokai – minimum 20 metų jaunesnes. Apie potraukį nepilnametėms net nekalbu… Tačiau tai nesukėlė sunkumų valstybės vadovavimui. Taip pat jį saugojo angelas sargas – jį buvo mėginta nužudyti ne vieną kartą, tačiau niekam nepavykdavo dėl visiškų netikėtumų. Vienas iš pavyzdžių – kažkas su koja patraukė lagaminą su bomba vien dėl to, kad jis truputį trukdė – Hitleriui nuo sprogimo tik suplyšo kelnės ir sprogo ausies būgnelis, o juk galėjo mirti. Būtent po tokių nutikimų fiureris įtikėdavo savo misija laimėti karą, užkariauti daug žemių. Būtent vedamas per didelio pasitikėjimo savimi, jis dažnai nudegdavo – norėdavo aprėpti per daug, bet neaprėpdavo nieko. Taip pat Hitlerį dažnai išduodavo tie, iš kurių to nesitikėdavo. Viskas susimetė į krūvą ir jo ligos dar labiau pablogėjo. Galiausiai prasidėjo paranoja, ‘misija’ ėjo šuniui ant uodegos – nusižudė, dieną prieš tai vedęs Eva Braun. Garbingai žuvo – vis geriau nei papult į priešų nelaisvę. Jis buvo vegetaras, beje. Ironija – žudė žmonės, bet negalėjo žudyt gyvūnų. Ar jis nusipelnė pagarbos? 0#=64#.

4 koment. to “Hitleris”

  1. eta.aquarii- 2008 08 31, 18:16

    Žmonių rasė nusipelnė, o gyvūnai ką blogo padarė? Karminiai ūbagai esam šitoj Žemėj, gėda.

  2. P.- 2008 09 02, 21:24

    Svarbiausia suprasti, kad, ypač kadangi esam karminiai ūbagai, beveik nieko (ne apie buitinius dalykus kalba) negalim pasakyt vienu sakiniu. Nebent poezijoj.

  3. darbo skelbimai- 2008 09 12, 13:10

    Žmogus buvo didis savo laiku savo aplinkoje, bet tikrai nematau ji prasmės gerbti už žmonių mirtis, tai nėra teisinga

  4. Tarakonaz- 2008 09 12, 16:20

    Aš gerbiu jį ne dėl to, kad žudė žmonės, o dėl to, kad tuo metu jo protas, oratoriniai gabumai išsiskyrė iš kitų, jis nebuvo eilinis, jis turėjo stulbinančius sugebėjimus priversti tautą juo tikėti.

Rašyti komentarą