Tarakonaz

Hondos krikštas

Pribrendau automobilio krikštui. 2008-09-19 14:50 Kalvarijų g. 1, aikštelė. Aš atbuliniu sukau, kad galėčiau važiuot nuo kalno, o Opel Astra važiavo į kalną. Aš nemačiau, ji nematė, todėl buvo bum. Aš, aišku, galiu teisintis, kad vieta ten labai savotiška, bet tiek jau to. Aš turėjau duoti pirmenybę, nes važiavau atgal ir tiek. 1#=68#.

5 koment. to “Hondos krikštas”

  1. Marsietis/Jūris- 2008 09 21, 01:34

    Boooom….

  2. Martini- 2008 09 22, 21:37

    Čia ne į temą, bet žalias lapas… Negaliu koks jis man šlykštus. Nu dar prie šitos mašinos šiek tiek dera, bet šiaip… Tarakonaz kaip tau pačiam? Nors ir man reikės kažkada iškęst žalią lapą, bet pas mane bus KANAPĖS lapas

  3. Tarakonaz- 2008 09 22, 23:26

    Man jo išvaizda nerūpi – taisyklės to reikalauja, todėl užsiklijavau.

  4. P.- 2008 09 28, 15:06

    Po velnių, Edgarai, ar nustojai gyvenęs? Kur kasdienės relfeksijos? Nereikšmingi pokalbiai mokykloje, nutikimai su suolo kaimynais, juk jei ne V. Ž., tai R. V. ką nors vis iškrečia, o R. T. aptvarko. Bene kitaip? Ką matai kiekvieną dieną, kas nutiko grįžtančiam namo, gal perskaitei ką nors ant stulpo ar radai stebuklą gatvėj? Ar patiko tau trumpa diena krikštynų, ar nekyla nesklandumų dirbant, o galiausiai, įdomiausia – ką sapnuoji. Juk papasakojai gyva kalba – nors, jaučiu, ne viską, nes būna, kad ir aš sakau, jog neatsimenu, nes nejauku gi būna pasakot kurią nors dalį, kartais gi ir iš tiesų užsivelia bei pasimiršta -, tad kam neparašai, kodėl nesuvedi į sakinį, į tekstą? Išsiugdęs atsimint gebėjimą, nebepamesk jo veltui, tuo tu busi didelis žmogus, vertesnis ta pusę už kurį kitą.

  5. Tarakonaz- 2008 09 28, 16:04

    :)))
    Nežinau, kodėl neberašau. Tingiu, matyt.
    Po tavo pirmo sakinio galvojau pamatysiąs sakinį ‘juk nieko baisaus tai Hondai nenutiko’. :)))
    Iš krikštynų nieko aš neprisimenu – atėjau į istoriją, parašiau kontrolinį, išėjau. To sapno daugiau ir neprisiminiau, tik tiek, kiek papasakojau. (:
    Aš susiimsiu ir gal pradėsiu rašyt daugiau.
    Iš ‘archyvo’ stulpelio ir pats matau, kad produktyvumas sumažėjo 4 kartus, lyginant su rugpjūčiu.

Rašyti komentarą