Tarakonaz

Pirmieji du

Jau tris naktis iš eilės sapnuoju keistą sapną:
Guliu lovoj, savo kambary… Viskas normaliai… Tuomet atsistoju ir pradedu bėgti kažkur toli. Labai greitai ir toli bėgu… Atsisuku pažiūrėt, nuo ko bėgu. Pasirodo, kad mano kojomis, kurios tuo metu panašios į bėgius, lenktyniauja Lavazza su Toro… Vat būtent Lavazza su Toro… Nežinau, kaip juos atskyriau, bet vos tik atsisukęs ir į juos pažiūrėjęs, sapne supratau, kad tai jie… Ir viskas… Toliau bėgu. O ryte visas būnu šlapias (nuo prakaito)… Atrodo, lyg visą naktį tikrai būčiau bėgęs. Padariau prielaidą, kad tai dėl sirgimo.

Šią naktį sapnavau dar vieną sapną. Persirenginėju kažkokioj labai mažoj kabinoj… Kur vos išsitiesęs telpu, o susilenkti visai neišeina… Nusiiminėju viską. Kai buvau visai nuogas, kažkas patraukė visą kabiną ir likau stovėti kažkokiame lauke… Aplink buvo daug žmonių. Jie pradėjo juoktis tą akimirką, kai patraukė kabiną, bet kai mane pamatė, tai visi surimtėjo. Tyla ir viskas. Aš įėjau į kitą didesnę kabiną, ten užsidėjau džinsus ir švarką. O tuos nusiimtus rūbus susimečiau į piniginę…

Labai džiugu, kad vėl pradėjau prisimint sapnus. Turbūt todėl, kad kiek anksčiau einu miegot. :)

2 koment. to “Pirmieji du”

  1. Lavazza- 2007 03 03, 15:11

    Darosi idomu. kodel? todel, kad as jus abu jau antra karta radau sapne.

  2. Lavazza- 2007 03 04, 21:39

    bet mane vistiek suzavejo, kad bene tuo paciu metu tu sapnavai toro ir mane. o mano vienas is sapnu buvo su tavimi ir toro.

Rašyti komentarą