Tarakonaz

Youtube

Nu jofana! Pašalino mano youtube accountą…

This is to notify you that we have removed or disabled access to the following material as a result of a third-party notification by Lithuanian National Radio and Television claiming that this material is infringing:Keliai. Mašinos. Žmonės. – Vienračiai: http://www.youtube.com/watch?v=hkz4kA5CbWw

Please Note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos uploaded to that account. In order to prevent this from happening, please delete any videos to which you do not own the rights, and refrain from uploading additional videos that infringe on the copyrights of others. For more information about YouTube’s copyright policy, please read the Copyright Tips guide.

If you elect to send us a counter notice, please go to our Help Center to access the instructions.

Please note that under Section 512(f) of the Copyright Act, any person who knowingly materially misrepresents that material or activity was removed or disabled by mistake or misidentification may be subject to liability.

Sincerely,
YouTube, Inc.

Nu gerai… Pažeidžiau Copyright, bet tai mano accountą iškart ištrynė su visais video. Būčiau ištrynęs šitą KMŽ ir viskas, o dabar… Karma is a bitch. 3#=101#.

11 koment. to “Youtube”

  1. Matas- 2009 03 08, 14:15

    Youtube pastaruoju metu pradėjo labai durniuoti su tom copyrights. Anksčiau lig ir viskas gerai buvo, bet prieš kokį mėnesį prasidėjo nesąmonės. Iš mano įkeltų video 2/3 nuėmė garsą, nes “pažeidžiau autorines teises” ir neesmė, jog su tom pačiom dainom yra be mano dar ~keli šimtai video. Tai nusispjoviau ir perėjau į vimeo.com

  2. Tarakonaz- 2009 03 08, 14:20

    VIMEO! Va. Puiku! Nesukūriau dar naujo Youtube accounto ir net nekursiu. VIMEO!

  3. eta.aquarii- 2009 03 08, 15:23

    Youtube ir apskritai Google negalima pasitikėti. Net nėra klausimo, jog google kaupia asmeninius duomenis, kaip kad paieškos užklausos, IP adresas, kreditinių kortelių duomenys, tavo realus adresas (per ‘google checkout’) ir visa tai surišama į vieną. Taip kad google žino viską apie savo vartotojus. Ir manau akivaizdu, jog prie šios informacijos turi priėjimą vyriausybė (ne Lietuvos žinoma, ne Lietuvos).

  4. keepitmassive- 2009 03 08, 19:51

    senokai naudojuosi vimeo – ir patogesnis, greitesnis, ir t.t. Tik vieno bijau – kad po kurio laiko tos pačios nesamonės pradės dėtis ir ten. vėl reiks ieškoti alternatyvos ?

  5. Tarakonaz- 2009 03 08, 19:52

    Na, jei jau taip nutiks, tai turbūt visgi teks ieškotis… Bet žinau, kad jau kur kur, bet į videogagą neisiu.

  6. Jonas- 2009 03 08, 20:34

    O kodel laiškas sako, kad pasalintas ne accountas, o tiesiog video? Ar cia ne pirmas kartas, kai youtube taisyklem buvo nusizengta?

  7. Tarakonaz- 2009 03 08, 20:55

    Tai va va, laiškas teigia, kad tik video, todėl ir nustebau.

  8. π- 2009 03 08, 21:20

    Šūdžiai kapitalistai.

    Ar Čiurlionio muzikos autorinės teisės kam nors priklauso?

  9. Originalas- 2009 03 08, 22:00

    Nebijokit, aš turiu pora youtube užblokuotų account, vieną vimeo.. tai vimeo toks pats šūds.. gal dainų ir nemutina, bet trina taip pat sėmingai accountus. blip.tv ar dailymotion kolkas atrodo saugiausiai. :)

  10. Originalas- 2009 03 08, 22:04

    Beja, ban man visi dažniausiai už žaidimų trailer, kur tie patys gamintojai rodo savo logo ir leidžia rodyt nekomerciniais tikslais, bet maždaug prisiknisa, kad linko nepridėjai į leidėjo puslapį… visą account ištrina, nu tai pyp…

    Daylymotion, tai tą klipą ištrina, ir viskas.. kelis jau ištrynė.. o blip.tv išvis atsipūtę, ten dėl nieko nei kart nieko nesakė.. nei pačių klipų turinio, ten su no proper language ar dėl tų autorių teisių. :)

  11. Aurimas St.- 2009 03 09, 03:58

    Na, su youtube ir aš turėjau problemų, bet tik dėl garso takelio, ir tik vieno video. Ačiū Dievui, accounto neištrynė. Nežinau ką būčiau pasidaręs. :(

    Paskatintas šio įrašo, užsiregistravau visuose minėtuose puslapiuose. Žiūrėsim kas kur ir kaip bus :D

Rašyti komentarą