Tarakonaz

Lotus 7

Vienratis
2007-08-13
18:30 – 21:30
Nuvažiuota 6,85 km
Važiavimo trukmė 40 min
Vidutinis greitis 10,2 km/h
Maksimalus greitis 16,5 km/h

Nuvariau pas Žlioba. Ten kai ką filmavom. Va. Buvo linksma. Daugiau nebeturiu ką pasakyt. Che.

____________________

Vienratis
2007-08-14
16:30 – 20:00
Nuvažiuota 15 km
Važiavimo trukmė 1 val 30 min
Vidutinis greitis 10 km/h
Maksimalus greitis 20,4 km/h

Meetas Vingio parke. Buvo mūsų gan nemažai. Nikas buvo atvežęs dalių, kurias kai kurie užsakinėjo. Pedalai, apsaugos ir ventilio kamštukai. Vienam čiuvui neatsisuko pedalas. Nutarėm nuvažiuot į kažkokią parduotuvę, kad nuimtų. Bandė bandė, bet nepavyko. Po to dar nuvažiavom į Hawaii Express, kur nuėmė ir pakeitė pedalą. Tada nuo HE važiavom iki Vingio parko ir ten išsiskirstėm.

____________________

Dviratis
2007-08-15
18:45 – 21:00
Nuvažiuota 17,3 km
Važiavimo trukmė 52 min
Vidutinis greitis 20 km/h
Maksimalus greitis 64 km/h

Reikėjo nulėkt pas tėvą į Naujininkus pasiimt paso, nes sekančią dieną (08-16) važiavau į Baltarusiją dienai. Tai va lėkiau lėkiau ir po 25 minučių buvau ten. Dar ten broliui reikėjo įrašyt kažką. Tai užlaikė… Po to grįžau namo. Nieko įdomaus, vienu žodžiu.

____________________

Dviratis
2007-08-17
16:00 – 17:00
Nuvažiuota 15,2 km
Važiavimo trukmė 45 min
Vidutinis greitis 20,3 km/h
Maksimalus greitis ~55 km/h

Reikėjo nulėkt į Kalvarijų 1 ir Maumedžių gatvę. Iš pirmo variau į Kalvarijų 1, nes norėjau Ukmergės plentu varyt žemyn. Nuvariau, bet neturėjau spynos – buvau palikęs namuose. Stengiausi kuo greičiau atiduot ir paimt dokumentus. Nors aiškiai supratau, kad tai neturi jokios prasmės, nes dviratį pavogti per kelias sekundes gali. Bet man pasisekė – dviračio nepavogė. Tada variau į Maumedžių gatvę. Ten daviau dokumentus ir variau namo. Bevažiuojant šiek tiek atsilaisvino vairas. Reikėjo prisukt, bet neturėjau tuomet rakto (atsisuko ne ten, kur priveržiama, kad suktųsi į šonus, o ten, kur vairas pritvirtintas prie stemo, todėl sukti netrukdė). Planavau, kad kitą kartą eidamas važinėt prisisuksiu. Cha.

____________________

Dviratis
2007-08-21
17:30 – 18:30
Nuvažiuota 14,5 km
Važiavimo trukmė 49 min
Vidutinis greitis 17,5 km/h
Maksimalus greitis ~50 km/h

Pamiršau prisukti vairą ir išvažiavau. Lyg to dar būtų negana, dviratis siaubingai braškėjo ties centrine ašimi. Važiavau lėtai ir atsargiai. Visų pirma, nuvažiavau į mokyklą pasižiūrėt, ar nėra klasių sąrašų (dėl pasirinktų skirtingų pamokų, galėjo išskirstyt klasę). Sąrašų dar nebuvo, o pavaduotoja jau buvo išėjusi namo. Nieko nepešęs variau į Fabus į kioską prie Adrijos namų. Ten gavau dokumentus. Kita stotelė buvo kioskas Baltupiuose. Ten net pinigų man davė. Che. Tada važiavau į Maumedžių gatvę atiduot dokumentus. Galiausiai reikėjo susitikt su viena mergina prie ‘Mandarino’. Laukiau gal 10 minučių. O tada variau namo. Dieve, kaip barškėjo dviratis.

____________________

Vienratis
2007-08-22
16:30 – 20:30
Nuvažiuota 11 km
Važiavimo trukmė 1 val 5 min
Vidutinis greitis 10,2 km/h
Maksimalus greitis 17,7 km/h

Nusileidau į garažą, suveržiau vairą ir nuvežiau dviratį taisyt. Tada grįžau namo ir, paėmės vienratį, išskubėjau link mokyklos. Vėl nieko naujo (kitą dieną dar ėjau pėsčiom ir pranešė gerą žinią – klasės neišskirstė). Tada nuvariau į 43 autobuso stotelę, pakeliui sutikdamas Žlioba su vienračiu. Varėm į meet’ą. Karšta diena buvo. Siaubingai. Va. Išlipom ir jau pradėjom važiuot… Varau varau. Babach… Vos nenukriuvau, bet pėda su trenksmu atsitrenkė į žemę. Ir dar vienratis nukrito ant gatvės. Bet vis vien žvengiau. Užlipau, varau toliau… Ir štai… Sutikau est…. Che. Nesitikėjau. Prasimetėm keliais žodžiais ir variau toliau. Katedros aikštėj jau buvo Nikas. Po kurio laiko dar atvarė Gytis… Ir… Viskas. Buvom tik 4. Nikas turėjo krepšinio kamuolį, klouno nosį ir LR peruką. Linksmai atrodė. Gytis pasikeitė sėdynė, nes jo sulūžo. Va. Kažkiek pasisukiojom Katedros aikštėj, o po to numynėm iki Lietuvos Pašto, kur Nikas buvo palikęs automobilį – pasidėjo daiktus. Tada važiavom į Sereikiškių parką. Ten ratą apsukom ir pailsėjom prie viešojo tualeto. Po to Pilies gatve varėm link Vokiečių gatvės. Ten vėl sustojom pailsėt. Ir jau nutarėm važiuot namo… O tada… Bevažiuojant Žlioba pamatė nerealų automobilį – Lotus 7 Kit Car’ą. Gerai, kad fotiką turėjau. Va. Tada Vilniaus gatve nuvarėm iki autobuso stotelės ir įsėdom į 43. Autobuse sutikom Mantą su Greta. Tai su jais šnekėjom. Po to jau aš išlipau ir variau namo.
/1.jpg /2.jpg 3.jpg /4.jpg /5.jpg /6.jpg /7.jpg

Rašyti komentarą