Tarakonaz

Kedys

Blyn, kaip mane už3.141592654sa visa šita istorija. Visų pirma, tai net neaišku kaip ten viskas buvo. O antra, tai negalima to Kedžio laikyt didvyriu ir jo garbint. Jis neturi jokios teisės atimt kitam žmogui gyvybės, kad ir ką tas žmogus buvo padaręs. Taip, anie atmatos neverti gyvenimo, bet tai ne Kedžio, o Dievo (aš tikrai tai rašau, geras) rankose. O dabar dar viename tinklalapy, reklamoje užmačiau nuorodą į straipsnį 15min pavadinimu ‘D.Kedžio artimieji atidarė sąskaitą ir renka pinigus’. Bile pasipelnyt. Ir dar ketinama statyt paminklą už tuos pinigus. Ir kažkas net siūlo išleisti knygą. Nu eik tu n%^#$&. Per visas televizijas jau vien apie tai šneka, tai dar kažkokį paminklą neva didvyriui statyti nori. Kaip kažkoks kaimas, kuriame sklinda vien gandai ir visą savaitę koks nors vienas dalykas apšnekamas. Bet kadangi kaimas – Lietuva – didelis, tai šnekama visus metus apie tai. Nesveiki žmonės, vienareikšmiškai.

5 koment. to “Kedys”

  1. Anonimas- 2010 05 03, 01:02

    Tai gal su žvake stovėjai šalia, kai Kedys “šaudė”, o paskui savais vemalais “paspringo”, prieš tai “nusikaltimo” ginklą “pametęs” šalia? Nepatinka, išjunk televizorių, kaip sakoma. Ir siūlau trinti postą, nes po dešimties metų dėl jo gali ir darbo negaut netyčia, nes būsi laikomas pipediniu dibilu :)

  2. Tarakonaz- 2010 05 03, 16:58

    O aš renkuosi variantą ‘nepatinka – galiu išreikšti savo nuomonė savo bloge’. Čia erdvė, kurioje galiu burbėt kiek tik noriu. O post’o netrinsiu. :) Bet dėkui už tavo nuomonę ir už ‘pipedinį dibilą’.

  3. Džulija apie postą- 2010 05 03, 19:58

    Jo, būtent.

  4. groo- 2010 05 05, 20:30

    O, kažkas dar supranta, kaip absurdiškai ir baisiai ta kedofilija atrodo :)
    Džiugu skaityti, kolega ;)

  5. Fermentas- 2010 05 15, 18:46

    Tarakonaz palaikau tave visiskai sioje situacijoje, as nesuprantu zmoniu kurie garbina zmogu nezinodami kaip ten viskas ivyko, gal jis pats ta dukra galu gale tvirkino irgi tokia versija galima.. na as nesuprantu tu zmoniu kurie garbina ta kedi, atrodo lyg butume sugrize i raganysciu laikus.

Rašyti komentarą