Tarakonaz

(ne)Santechniku aš dirbu Ukmergėj

Jup jup jup, šiandien teko dalinti ‘Extra’ pakuotes Ukmergės turguj!

Išvažiavom truputį vėluodami. Bevažiuojant plentu, kibiras bandė išsiardyt, bet išgyveno! Siaubas, kaip tampo važiuojant bėgiais. Kadangi (ne)lėkiau 120-140, tai buvom vietoj 8:40, berods. Dar užtruko, kol vietą parkavimuisi radau, taip pat reikėjo nusipirkt leidimus ‘prekiavimui’ – vos 5 litai žmogui už visą dieną. Skaitau, kad pigiena. Kaži ar ir daržovių/mėsos/batų/rūbų prekeiviams tokia pati kaina…

Dalinosi gerai, greitai. Šiaip savotiškų ten žmonių yra. Dauguma jaunimo tai šiaip sau tokie – daug fyfų ir nemažai nemandagių pacaniukų. Vyresni žmonės man visai patiko. Štai vienas diedukas man pasakė ‘širdingai dėkoju’ – na, kokie gražūs ir skambūs žodžiai! O kitas senukas užsiminė apie žmoną:
– Paimsiu ir žmonai. Gera mano žmona, labai gera. Iškepė man blynų. Ne juokas!
Dar buvo jaunuolis, kuris panoro paspausti man ranką už tas pakuotes, o Renatai pamojo.

Faktiškai per valandą išėjo po dvi dėžes. Tai yra, 600 vienetų ‘Extra’ pakuočių. 10 pakuočių per minutę – 4 darbuotojai. O dar ir vaikščiojimai iki mašinos ir atgal buvo. Ir šiaip… Na, Gariūnuose dalinosi geriau, bet pastarajame turguje prekybininkai – gyvuliai. Čia, Ukmergėj, nebuvo tokių naglų ir įžūlių žmonių.

Labai skanūs pomidorai, tarp kitko. Ir patiko, kad kiaušiniai vienetais pardavinėjami. Pigiausi – 20 centų už vienetą!!! Mačiau ir batus po 5 litus už porą. Moteriškus. Bandžiau žvalgytis konversiukų (iš kur tu, P. B., juos trauki? Ugninius ar tuos rudus/oranžinius pvz.), bet neradau. Dar vos nenupirkau Audi kalpokų. Kalpokų reiktų, tai kodėl gi nepagriebus tokių va linksmesnių? 27 litai už visus 4. Be Audi logotipo – 26 litai. Bet nutempė mane nuo tų kalpokų Renata. Reiks pašokt į Gariūnus prie progos.

2 koment. to “(ne)Santechniku aš dirbu Ukmergėj”

  1. Chaoko- 2010 06 06, 16:27

    Labai mielas tas, kur žmoną prisiminė. Tas “ne juokas” man toks maloniai tarmiškas…

  2. Džulija- 2010 06 07, 17:31

    Ne visada būna conversiukų, reik dažniau atvykt.

Rašyti komentarą