Tarakonaz

Tobulėju, tipo

Įsivėliau į blogų sūkurį… Va net pradėjau RSS naudot… Nors anksčiau į tai žiūrėjau labai skeptiškai (be jokios priežasties). Truputį konservatyvus esu, turbūt. Bet va visgi labai patogu. Beje, visiems, kurie anksčiau buvo užsiprenumeravę (jo, turbūt koks 1 ar 2 žmonės) mano blogą, sakau, kad pasikeitė RSS adresas. Dar pavyko pagaliau padaryt, kad nuorodas (beje, kelios naujos nuorodos atsirado, rekomenduoju bent jau užmest akį) rikiuotų pagal ID, o ne pagal ABC (visi sakys, kad tai nesunku, bet mano sidebar.php naudojama ne ‘wp_get_links’, o mano template kažkokia spec. eilutė. Ir reikėjo functions.php faile pakeist rikiavimą; nemoku php, bet jau truputuką gaudaus). Paskutinės trys dienos labai lengvos – mokykloj visi atsipūtę. Lietuvių pamokų man išvis nebebus šiais metais. Na bet kitą savaitę bus keli kontroliniai – matematikos, fizikos ir istorijos. Google paieškos: ‘moksleivio pažymėjimo kita puse‘, ‘verslininku paveiksliukai‘, ‘sušlapo mobilus telefonas‘, ‘pijokas gatveje‘. Beje, pakeičiau ‘apelsino’ nuorodą. Dabar ten labai įdomus žaidimas, kuris mane labai užkabino. Savaitės citata (idėja iš nežinau.lt): ‘Jausmas tai zjbs. Lyg valgytum iš kailiniuotos susmirdusios bomžo kišenės sriuba su smėliu. Išskysti arba apsimeti, kad skanu. Deja tai ne nesamonė, o puikusis jausmas.’ – bendraklasio Roko, parašyta Skype prie ‘About Me’.

6 koment. to “Tobulėju, tipo”

  1. taspats- 2007 12 13, 23:09

    Tobulumui ribų nėra :)

  2. taspats- 2007 12 13, 23:11

    P.S. o kodėl tarakonaz (patiko multikas apie Ogį ir tarakonus?)

  3. Tarakonaz- 2007 12 13, 23:22

    Kaip man patinka, kai man užduoda šį klausimą.
    Prieš kokius gal 6 metus (jei ne daugiau… pamiršau, kelintoj tiksliai klasėj buvau) klasiokės brolis mane taip pavadino. Nežinau, kodėl. Bet tuomet kaip tik įsivedėm internetą ir neturėjau slapyvardžio. Ir šį nicką pradėjau visur rašyt. :)

  4. taspats- 2007 12 14, 12:42

    Tai vadinasi ne vienas klausiu :)
    Mane panašiai užknisdavo, kai apie mano nakolkę klausinėdavo, tai parašiau apie ją straipsnį ir visiems užklaususiems duodu nuorodą :)

  5. ee- 2007 12 14, 18:03

    Atleisk už nuoširdumą, bet so far tai nuobodžiausias įrašas.

  6. y.- 2007 12 17, 21:08

    wow, as turbut pritariu ee. Nors… Labai kruta, kad yra butent toks pirmas sakinys apie blogu sukuri. Taip lyg viskas sujuda, susisuka, o toliau sau rasai nuobodziai. Zodziu, cia kaip paziuresi.

Rašyti komentarą