Šiandien man teko migruot tarp dviejų poliklinikų (vaikų ir suaugusių, kurios yra yra šalia viena kitos Karoliniškėse). Nuėjau į S, ten laukiau pusvalandį. Tada mane nusiuntė į V. Ten laukiau dar pusvalandį. Tada vėl grįžau į S, kur teko laukt tik 15 minučių. Ir tada vėl nuėjau į V polikliniką. Kažkaip taip ir praėjo dvi valandos. Ai tiesa, kiekvieną kartą, kai reikėdavo migruot, eidavau į rūbinę, imdavau paltą, apsirengdavau tam, kad nuėjęs į kitą polikliniką, jau toj rūbinėj nusiimčiau jį, vėl pakabinčiau ir taip toliau, ir panašiai. Kaip ir normalu, juk šalta lauke. Aha! Bet aš visai nepagalvojau, kad poliklinikos sujungtos tarpusavy! Tiesiog ilgas ilgas koridorius yra… Ot žioplys.

Dar atidaviau Gib’ui vienratį, kuris sandėliuke pratūnojo turbūt daugiau nei metus! Och, net nežinau, kaip čia taip nutiko. Laikas greit bėga, eina nafik.

Ir nuvažiavau į Peugeot klubo susitikimą. Oi gerai Agotos gryčioj pasisėdėjom. Pasirodo, ten gamina didžiausius Vilniuje cepelinus. Ir išties, užsisakius vieną (kainuoja 8,9 lt berods) galima sočiai pavalgyti (ir skaniai). Viena klubietė, kuri šturmanauja ralyje, labai daug papasakojo apie vidinį ralio gyvenimą. Vieno iš dalyvių Subaru Impreza koviniu rėžimu suvalgo 80l benzino 100km! O norint šturmanauti, šturmanas turi sumokėti apie 5000 litų už vieną etapą!!! Nemoka tik tais atvejais, jei šturmanauja giminės ir panašiai ar šiaip labai pasiseka prasisukt ir tampi labai geras ir norimas šturmanas. Bet 5000 litų… Nu tai man smegenis neišnešė. Negana to, kad šturmanavimas yra juk darbas, tai dar turi sumokėt pinigų, kad leistų dirbti! Ai nu dar pasakojo, kad kai kurie kitokias sąlygas nustato – 1500 litų ir per pusę kuras. Lyg ir normalesnės sąlygos. BET čia sąlygos nesibaigia – sudaužius automobilį, taip pat remonto kaina dalinama per pusę. Vienžo, košmaras.

Rašyti komentarą