Tarakonaz

Para be kompiuterio

Kompiuteris labai labai dalyvauja mūsų gyvenime, todėl kartais reikia pailsėt. Štai barake perskaičiau apie ‘shutdown day‘ – tereikia gegužės 3 dieną nejungti kompiuterio. Beveik negalvodamas užsirašiau ir tikiuosi šį pažadą įvykdyti. Kad būtų kiek sunkiau, prie kompiuterio dar pridedu ir mobilųjį telefoną, kurį išjungsiu vienai parai. Jei šis ‘žygdarbis’ pavyks, susidarysiu kalendorių mėnesiui į priekį, kurias dienas nejungti kompiuterio. O dabar sakykite, skaitytojai, kiek valandų per parą praleidžiate prie kompiuterių? Ar pasirašote eksperimentui ‘shutdown day‘? Neatsakiusių į šiuos du klausimus komentaruose, IP bus užbanintas. No kiddin’. 2#=30#.

8 koment. to “Para be kompiuterio”

  1. Chaoko- 2008 04 26, 11:32

    Blablabla :D nepersistenk. Nuo pat pirmo sakinio kilo mintis, kad bus kažkokia agitacija – no kiddin’, škia. ok, kadangi aš tiesiog LAAAABAI bijau būti užbaninta (mhm, tuoj – pabandyk :D), tai:

    1. Prie kompiuterio praleidžiu nuo 1 iki 12h per dieną priklausomai nuo situacijos, kadangi man, kaip žinia, kompas yra ir rašomasis stalas, o aš vis tiek pasileidžiu bent jau muziką. O grynai grynai prie kompo tai būtų 0,5-1h per dieną :)

    2. Nžn, man tokie bandos bandymai ne prie širdies – kada nejungsiu, tada nejungsiu aš to kompo, o ne kai visi, nutartą dieną… dievaž, nesu aš kompo vergė, kad būčiau nuo jo tiek priklausoma, kad be tos pačios bandos palaikymo negalėčiau išbūti paros be kompo ar to paties mobilaus. Išvis, mob man tai reikalingas daugiau kaip laikrodis, kurio vis nesusitaisau :D

    Ką dar atsakyti, tamsta?

  2. Martini- 2008 04 26, 11:55

    1. Prie kompiuterio sėdžiu pagrinde tik savaitgaliais, o dabar ir savaitgaliais nedaug… 3-5h :D

    2. Visai nejungčiau, bet kaip tik Gegužės 2-3d vyks LANparty (CS žaisim per naktį :D)

  3. Martini- 2008 04 26, 11:58

    Bet užsireginau :D Gal iki LANparty, kuris prasidės vakare nejungsiu PC :D

  4. Mykaz- 2008 04 26, 17:47

    1. Prie kompiuterio praleidžiu maždaug 5-7 valandas…

    2. Nu bandysiu bandysiu… Bent jau pasirašiau aš ten, bet gali būt, kad neištversiu ir įjungsiu :)

  5. eta.aquarii- 2008 04 27, 22:22

    Tavo ekstremistinis eksperimentas prieš kompiuterį kažkoks lievas. :( Kaip taip galima…

    O dabar gali banint! Proxy!!1! *ebil muahaha*

  6. Lauriz- 2008 04 28, 07:40

    1. 3-5h kažkur…
    2. Vat būtinai nejungsiu tą dieną PC, tikrai gerai sugalvota :)

  7. y.- 2008 04 28, 20:49

    shitfuck, kad kiek buciau prazioplines ir uzbanintas :) Prie kompiuterio praleidziu labai skirtingai, neretai visa diena netenka ijungti, tai skaityk koznas antradienis ir penktadienis, sekmadieni irgi nelabai lieka laiko, nebent vakare. Na, o jei prisedu, tai gal kaip dauguma, apie 3h. Kartais dar buna, kad kompiuteris ijungtas kiaura diena, bet as visai prie jo nebunu, tik retkarciais prieinu, kartais is jo groja muzika. Kaip gi tad viska apjungti i viena statistini atsakyma? O geguzes trecia – sestadienis. Nezinau. Jeigu ten registruotis reikia, tai tikrai negaisiu laiko, bet gali but, kad nejungsiu, bent turesiu omeny ir tai bus paskata veikt ka kita kilus klausimui. O galiausiai, daug svarbiau gi ramunes! Se linkas i klipa nepadoriu pavadinimu, kuri zadejau parodyt: http://www.youtube.com/watch?v=zH8K8mPtyXQ Atkreipk viena demesi i skrybele, irgi sakiau :)

  8. Tarakonaz- 2008 04 28, 22:59

    Ramunės gerai. Dar man labai patinka kiaulpienės (nu tos jau peržydėjusios, baltos). Klipas irgi gerai. (:

Rašyti komentarą