Tarakonaz

Žvilgsnis į save

Dvi ilgojo savaitgalio naktis sapnavau.
1. Trečiadienio – ketvirtadienio nakties sapnas:
Buvau lyg siela, žvelgianti į savo iš tolo. Mačiau save gulintį lovoje, kartais sujudantį. Miegant jaučiau nejaukumą, lyg kažkas mane stebėtų. Labai keistas jausmas, kai stebi save ir tuo pačiu nejauku, kad tave stebi kažkas – tu pats. Net nežinau ar tai galėčiau prilyginti sapnui, bet juk kas dar daugiau gali būt? (retorinis kl.)… Ir taip visą naktį…
2. Ketvirtadienio – penktadienio nakties sapnas:
Užmigęs sapnavau/jutau tą patį, ką ir treč.-ketv., o po to sapnas persikelė į Vokietiją. Nebuvo jokių ženklų, kurie teigtų, kad tai Vokietija – tiesiog tai žinojau. Įėjau su mama į parduotuvę. Kažko ieškojau, bet nežinojau ko, todėl sekėsi prastai. Pamačiau keletą pažįstamų veidų ilgoj eilėj prie mėsos skyriaus. Ten mėsininkas pjaustė iš pažiūros paprastą mėsą, bet žmonės ją pirko labai uoliai. Mėsa buvo atpjaudinėjama nuo didelio gabalo apvaliais, bet plonais gabalais, išėmant iš vidurio kaulą. Po to supratau, kad čia pjausto žmogaus šlaunį. Kai mėsininkas eidavo į savo patalpą, pro pravertas duris matėsi dar daugiau papjautų žmonių… Paėmiau ir aš gabaliuką. Kai jau buvau prie kasos, nubėgau dar paimti kažkokių riešutų, kuriuos pyliau į ilgą, bet siaurą apvalų maišelį – kaip ‘Pringles’ dėžutė, bet dar siauresnį.

6 koment. to “Žvilgsnis į save”

  1. y.- 2008 05 04, 19:08

    Tu vis sapnuoji, kad visi perka ėst ką nors egzotiško – medūzas, šlaunis ir pan. Ar aš irgi stovėjau eilėj?
    Pirmas tai krūtas, man iki tokių toli.

  2. Tarakonaz- 2008 05 04, 19:53

    Gal ir stovėjai, nežiūrėjau. (:

  3. y.- 2008 05 10, 16:33

    Ką čia suki, gi rašai, kad matei pažįstamų veidų.

  4. Tarakonaz- 2008 05 10, 23:48

    Bet neišvardinčiau kas tie žmonės… Tiesiog žinojau, kad pažįstami. Nežinau net kaip apibūdinti – tiesiog žinau, kad juos pažįstų ir tiek.

  5. y.- 2008 05 11, 17:13

    Nu jo, sapnuose taip būna.

  6. eta.aquarii- 2008 05 13, 00:10

    Tara, turi man papasakot plačiau apie 1. Oho…

Rašyti komentarą