Tarakonaz

Keturi mėnesiai

Taip, ačiū, kad domitės. Taip, keturi mėnesiai atostogų nuo blogo praėjo labai gerai. Tai buvo planuota, specialiai nerašiau. Čia ne dėl laiko stoka, viskas ok. Iš tikro, tai tikrosios atostogos praėjo labai gerai. Aš apie jas rašiau facebooke, bet viską sukelsiu į čia, nu nes žinot kaip su tais facebookais būna… (čia kažkokia potekstė, bet aš nelabai žinau kaip su tais facebookais būna, nes kaip ir viskas ten ok).

Mano draugė L. T. sugebėjo mano virduly išvirt sultinį. Tai jai atrodė kaip gera mintis, nes puodas buvo užimtas. Aš nebuvau labai sužavėtas kai pasidaręs arbatos laužiau galvą kodėl arbatoje riebalai plaukioja. Čia šiaip tarp kitko. Labai norėjau tai užfiksuot bloge, nes smagus nutikimas.

Vakar buvau palakstyt Nemuno Žiede. Tiksliau, turėjau misiją – pravežt soon to be wife L. B.! Ir labai smagu buvo. Labai gerai buvo. Be perstojo valandą sukau ratus (niekas nekaito, viskas labai gražiai dirbo) ir trisdešimtame rate nesuvaldžiau Mazdutės ir nusirašiau į žvyrą. Viskas labai gražiai ir sėkmingai baigėsi, jei iš tikro. Video pateikiu žemiau. Jis pasako daugiau nei žodžiai (gili mintis).

Labai sunku po ilgo laiko rašyt blogą. Dar plius pavargęs esu ir rašau tik todėl, kad jau ilgokai galvojau, kad reikia. Reikės dažniau, nes man patinka rašyt.

Vienas komentaras to “Keturi mėnesiai”

  1. P.- 2016 09 26, 09:48

    Tam video thumbnaile lenki lambo per išorę, jo?

Rašyti komentarą