Tarakonaz

Mokykliniai sapnai

Šiąnakt net du sapnai aplankė galvą:
1.
Buvau mokykloj ir sekanti pamoka – kūno kultūra. Ėjom visi persirenginėt… Buvo keistas jausmas, kad nutiks kažkas negero. Kai persirengėm ir ėjom į salę, pamatėm kažką mistiško, bet nieko mistiško nebuvo. Tiesiog sustingom visi bernai ir žiūrėjom į salę, kurioj bėgiojo daug mokinių. Tačiau į šį normalų reiškinį žiūrėjom su nuostaba. Mokytoja mus paragino eiti greičiau į salę.
2. Buvo kažkoks renginys mokykloj. Įėjau į mokyklą su kažkokiu berniuku. Jutau, kad tai mano brolis, bet išties jis buvo daug jaunesnis ir atrodė visai kitaip. Rūbinė buvo daug daug didesnė ir dirbo suaugusios merginos. Viena jų paklausė su kokiu automobiliu atvažiavau. Aš atsakiau ‘VW Golf nauju’ ir ji paėmė brolį, mano paltą ir pakabino visą tai ant kabliuko, prieš tai pervėrusi brolio rūbus pakaba. O aš gavau ženkliuką su VW logotipu ant kurio žemiau buvo parašyta ‘VW Golf’ ir dar valst. numeriai, kurių neįžiūrėjau. Supykau ant jos ir paėmęs brolį nuėjau į salę, kuri buvo milžiniška. Brolis kažkur dingo, o aš atsisėdau šalia eta.aquarii. Besižvalgydamas pastebėjau toliau sėdinčius savo draugus – Mantas, Paulius B., Ernestas, Guoda ir dar kažkas buvo, ko neįžiūrėjau. Prasidėjo paskaita ir į salės vidurį įžengė V. Kaupinis. Šnekėjo šnekėjo jis kažką… Tai truko labai ilgai ir galiausiai jis paskelbė pertrauką. Nuėjau į rūbinę ir nusikabinau brolį nuo pakabos (nors tai dariau jau anksčiau) ir nuvežiau jį su Golfu namo. Grįžau kaip tik laiku – nuskambėjo skambutis, skelbiantis pertraukos pabaigą. Nuėjau į salę ir šįkart su eta.aquarii atsisėdom šalia mano draugų. Direktoriui pradėjus pasakot, Mantas ar Paulius B. vis įterpdavo kokią mintį į Kaupinio kalbą. Visiems patiko, direktoriui irgi. Po trumpo laiko, kažkas paskelbė ‘laikas pjaustyti tortą’ ir tuomet iš salės galo kažkokia mergina su savo draugu atsistojo ir pradėjo eiti link salės durų. Eidama ji garsiai rėkavo ‘Tortas šūūūdas, tortas šūūūdas’ ir tai užsiutino direktorių, bet jokių veiksmų nesiėmė, nes rėksnė jau išėjo. Direktorius pradėjo pjaustyti tortą.

7 koment. to “Mokykliniai sapnai”

  1. Chaoko- 2008 05 05, 22:39

    Man krūčiausia buvo “tortas – šūdas”, ir pakabinamas brolis. :)))

  2. y.- 2008 05 10, 09:24

    Nu ir nesąmonė :D Su tortu tikrai geriausia.

  3. Mar- 2008 05 11, 21:26

    “…bet nieko mistiško nebuvo.”-na,kadangi nebuvo, aš pasistengsiu,kad ryt būtų,man gi nesunku.Mistikaaaaaa

  4. Tarakonaz- 2008 05 11, 21:40

    Dėkui. Ką aš be tavęs daryčiau…

  5. eta.aquarii- 2008 05 13, 00:28

    Žinai kas keista? Niekad nesu važiavęs automobiliu sapne.
    Ar actually važiavai automobiliu, vežei brolį namo keliu ir po to būdamas automobilyje grįžai į mokyklą? Ar tiesiog jautei, jog tai kažkaip savaime nutiko?

  6. Tarakonaz- 2008 05 13, 09:53

    Ne, tiesiog nusikabindamas brolį nuo pakabos kažkur išėjau su rakteliais ir grįžau be jo…

  7. eta.aquarii- 2008 05 13, 12:50

    Tik vakar tai parasiau ir spek ka susapnavau! O gi sedau i automobili ir zinoma jis pradejo vaziuot…
    Pasakyciau koki cliche, tik kad nerandu nieko kisenese, isskyrus sita – vilka mini, vilkas cia. (:

Rašyti komentarą