Tarakonaz

Nušautas policininkas

Mašinoje buvau aš, Guoda ir Saulius. Pastačiau automobilį aikštelėj ir nuėjom į parduotuvę (man panašu į Madą Viršuliškėse). Aš ieškojau metalinės dėžutės tabakui. Tokios, kuri atsidaro paspaudus dangtelio viršų, o užsidaro suspaudus šonus (man ir realiai jos reiktų, ne tik sapne). Užėjom į kažkokią parduotuvę, nusipirkau tą dėžutę, tačiau tik vieną. Kažkodėl panorau nusipirkti ir antrą, pasiteisindamas tuo, kad viena mėtiniui, o kita abrikosiniui tabakui. Nuėjom į kitą parduotuvę. Ten visko buvo daug, todėl nuėjau prie pardavėjos, tačiau ji demonstratyviai nusisuko ir pasakė ‘tavo ilgi ir netvarkingi plaukai, aš tavęs neaptarnausiu’. Aš, aišku, supykau, padariau kažką su kažkokiu pirkiniu ir išėjau. Pradėjo kaukti sirenos – pardavėja turbūt pagalvojo, kad aš kažką pavogiau (bent jau tokios mintys tuo metu buvo mano galvoje). Aš piktas ėjau, nebėgau, bet Guo suriko ‘policija atbėga’, todėl visgi teko bėgti. Nubėgom į automobilių aikštelę ir pasislėpėm už automobilių, bet mus pastebėjo. ‘Rankas aukštyn!’ ir stvėrė vienas iš padlų mano rankas ir surakino jas už nugaros. Vėliau veidu teko liesti kažkokio automobilio kapotą – pasigirdo šūvis ir aš apsimečiau negyvu. Mane laikantis padla mane krutino ir šaukė ‘tu jį nušovei’. Jis pakėlė pistoletą ir nušovė tą policininką, kuris mane neva nušovė. Prabilau ‘aš gyvas’. Pasigirdo keiksmai…

6 koment. to “Nušautas policininkas”

  1. osam- 2008 08 13, 09:21

    Oho ir sapnai pas tave ;)

  2. P.- 2008 08 20, 11:37

    Aha, aš tai sapnavau, kad reikėjo važiuot tave lankyt į ligoninę. Kadangi nuo namų prie širdiescentro sukau į kairę, tai spėju, kad buvai arba Santariškėse, arba kažkur prie namų – kiekvieną kartą, kai pro ten važiuoju autobusu, nustembu, kad yra Poliklinikos stotelė, nes niekaip neįsivaizduoju, kur galėtų būti ta poliklinika.

  3. Tarakonaz- 2008 08 20, 21:25

    Poliklinika vos ne po mano langais – dešiniau šiek tiek. Pro langą matau. (:

  4. P.- 2008 08 23, 12:24

    A tiksliai! Dabar atsimenu, ten kokia greitoji kartais išlenda ir pastoja kelią, jei šaligatviu važiuoji su dviračiu. O tu dabar toj ir priregistruotas, ar likai kokioj senoj iš Viršulų laikų?

  5. Tarakonaz- 2008 08 23, 13:04

    Karoliniškėse likau.

  6. eta.aquarii- 2008 08 29, 13:31

    Gera pabaiga. Kaip iš komedijos.

Rašyti komentarą