Tarakonaz

Kur logika? #1

Amerikoj Ferrari 360 Modena lenktyniavo su Porsche. Žmogus nesuvaldė Ferrario, siaubingai susicrashino ir žuvo (jo mergina liko gyva). Na ok, kaltė juk aiški – Ferrari vairuotojas pats kaltas, kad važiavo neatsargiai ir pasidavė Porsche provokacijoms (jei ne atvirkščiai). O dabar gali būt, kad Porsche vairuotojas bus kaltinamas Ferrari vairuotojo mirtimi… Kur fckng logiką? 0#=104#.

2 koment. to “Kur logika? #1”

  1. anonimas- 2009 03 16, 22:13

    Pagal kai kuriu JAV valstiju istatymus, vykstant gatves lenktynems ivykus avarijai, atsakingi abu vairuotojai. Tokioje situacijoje jie yra bendrininku grupe. Toks paaiskinimas tikrai turi logikos, nes jie abu yra susije priezastiniu rysiu su pasekmemis. Sukele gatves lenktynes, del kuriu kilo eismo ivykis, kuriame zuvo zmogus. Sioje veikoje (lenktyniu sukelime) veike abu, todel ir uz pasekmes atsako kaip bendrininkai.

    Nereiketu sakyti, kad porsche vairuotojas kaltinamas ferrari vairuotojo mirtimi, jis bus kaltinamas kazkuo panasaus i KET pazeidima, kurio pasekme buvo asmens mirtis. Kazkas panasaus i musu BK 281str. 4d.

  2. Tarakonaz- 2009 03 16, 22:29

    Smagu, kai komentaras ilgesnis už patį įrašą.
    Aš įsivaizduoju, kad yra šimtai visokių niuansų, todėl niekaip negalėčiau pripažinti, kad dėl vieno žmogaus vairavimo klaidos kaltas yra kitas žmogus. Nekalbu apie tokius atvejus, kai sutrukdo – prieš pat nosį įlenda, nepalieka vietos, stumia iš juostos…
    Nors lenktynių sukėlime veikė abu, bet avariją sukėlė tik vienas vairuotojas (bent jau taip galima spręsti iš duotos informacijos).
    Citata iš šaltinio: The driver of this Ferrari was the famous founder of TapouT clothing, “Mask”. He was apparently racing a Porsche when he lost control and slammed into a concrete pole. His girlfriend was thrown from the car but survived. Unfortunately, Mask was killed. The driver of the Porsche may be charged in his death.

Rašyti komentarą