Tarakonaz

Lietustiltas/merginauni/sigma

Dviratis
2007-05-09
14:30 – 17:00
Nuvažiuota 18 km
Važiavimo trukmė 1 val
Vidutinis greitis 18 km/h
Maksimalus greitis 41,4 km/h

Labai sunku išbūti namie. Todėl nutarėm su keliais bendraklasiais susitikti ir bent šiek tiek pavažinėt. Taigis… Iki mano atvažiavo draugas ir kartu su juo patraukėme link kito draugo. Lol. Fabuose, vat. Visi mes aistringi automobilių megėjai. Todėl daug apie auto šnekėjom. Vat taip vat taip vat būna. Pavažinėjom kažkiek. Bet teko dažnai stot. Slėptis po tiltu, plovykloj ar dar kur, kad nesulytų lietus. Bet vis vien buvo smagu. Grįžau purvinas. Vis vien smagu buvo.

____________________

Vienratis
2007-05-10
16:00 – 20:00
Nuvažiuota 5 km
Važiavimo trukmė 30 min
Vidutinis greitis 10 km/h
Maksimalus greitis 20 km/h

Vos iš debesų išlindo saulė, išlindome ir mes visi. Visi – bendraklasiai. Buvome net aštuoni. 3 su vienračiais. Oho, ane? Kiti su dviračiais. Viena mergička mokėsi važinėt normaliai, o aš su draugu mokėmes važinėt atbulomis. Vis geriau sekasi. Neužilgo gerai mokėsiu. Labai geras oras buvo. Vat. Foto daug prifotkinom. Ir šiaip. Smagu buvo. Chi.

____________________

Dviratis
2007-05-11
12:20 – 20:00
Nuvažiuota 20 km
Važiavimo trukmė 1 val 20 min
Vidutinis greitis 15 km/h
Maksimalus greitis 59,8 km/h

Reikėjo mamai paimti dokumentus kažinkažkokius. Tai susitikau su bendraklasiu ir išlekėm. Ukmergės plentas, greitis 60… Mmm… Lenkiau turistinį autobusą, kuriame buvo daug vaikų. Visi mus abu stebėjo. Nu ir gerai. Tuomet pasukom Konstitucijos prospektu, Baltuoju tiltu ir nuvarėm iki Palangos gatvės. Vat. Pasigriebiau dokumentus. Tuomet draugas dar sugalvojo nusipirkti speedometrą. Važiavom ilgai Kalvarijų gatve. Tada nuvarėm į GD. Ten nusipirko Sigma 906. Tada grįžom iki Konstitucijos prospekto ir sukom link Žvėryno kalno. Ėt. Koks jis didelis. Bet pakilom. Tada jis nuvarė į Pilaitę, o aš sukau dėšinėn. Viršuliškės… Nostalgija, chi. Taip ir nuvariau iki namų. Dar planavau išvažiuot su vienračiu, bet nu toks blogas oras, kad nors nusišauk…

Rašyti komentarą