Tarakonaz

Ad Hoc: Nepatogus Kinas

45 nemokami filmai! Ir ne šiaip belenkokie, o sukeliantys aštrius jausmus ir diskusijas. Daugiau info – nepatoguskinas.lt – ‘žmogaus teisių kino festivalis‘.

Skalvija:

Pasaka:

Velniškai daug filmų. Į visus nueit turbūt neįmanoma, o ir ne į visus norisi. Kol kas esu 100% tikras, kad eisiu į ‘Vilniaus Getas 2009’ – svarbiausia nepavėluot pasiimt nemokamų kvietimų.

10-24 (Š.) – 17:00 – Kasimas

2 koment. to “Ad Hoc: Nepatogus Kinas”

  1. jiu- 2009 10 18, 19:06

    “svarbiausia nepavėluot pasiimt nemokamų kvietimų”
    kokiu kvietimu? cia ne seip ateini i seansa, oi kazkoki kvietima turi turet?

  2. Tarakonaz- 2009 10 18, 23:39

    Skalvijoj dar neteko eit į nemokamą, bet Pasakoje reikia iš kasos pasiimt bilietėlį (pastarąjį kartą buvo lapelis su filmo pavadinimu ir kino teatro antspaudu), nes vietų skaičių ribotas ir dažnai norinčių būna daugiau nei vietų (bent jau taip buvo tada, kai filmą rodė ‘Video salėje’ – ten vietų gal tik 30 – foteliukai, sėdmaišiai visokie). Vienam žmogui duoda maksimum 2, bet kartais kasininkė būna jauna pana, tai su ja galima gražiai pašnekėt ir duoda daugiau – praeitą kartą gavau 3. Valandą prieš filmą turbūt dar bus likę bilietukų, bet aš pasistengiu kuo anksčiau paimt, kad po to būtų ramu. Man kai netoli univero, tai nesunku prieš paskaitas ar per pertrauką nueit paimt. Bilietukus į norimą filmą pradeda dalint tik tą pačią dieną, todėl nepavyks paimt diena anksčiau…

Rašyti komentarą