Tarakonaz

Gaivu

Gaivu.

Pasidaro gaivu ir gera nuo vėsaus dušo karštą dieną. Po lietaus visai gamtai pasidaro gaivu. Atsipalaidavus ir kompiuteryje paleidus gražią dainą, pasidaro gaivu sielai ir smegenims. Kai tuščia, švaru ir daug vietos, irgi pasidaro gaivu. Geriant tyrą, vėsų vandenį, gaivumą jauti tekant visu tavo kūnu. Vasarą valgant braškes, apelsinus ir obuolius, burnoje gaivu. Verkiant pasidaro gaivu akims ir jausmams.

Tereikia dušo, lietaus, muzikos, erdvės, vandens, vaisių ir ašarų, kad gimtum iš naujo – pasijustum gaiviai.

Fatboy Slim – Praise You
Fatboy Slim – Sunset (Bird Of Prey)
Gigi D’Agostino – La Passion
Gnarls Barkley – Smiley Faces
Mika – Big Girl (You Are Beautiful)
Mika – Grace Kelly
Mika – Love Today
Mika – Relax, Take It Easy
Moby – Porcelain
Pieno Lazeriai – Poodle

Klausant šių dainų, siela uždainuoja, viskas aplinkuj nublanksta, o aplinkiniai žmonės išnyksta ir tuomet neberūpi niekas… Tik pasidaro gaivu.

Gaivu.

3 koment. to “Gaivu”

  1. vanela- 2007 04 20, 22:04

    Pasirodo, ir aš turiu kelias “gaivias” dainas.

  2. avietes- 2007 04 20, 22:05

    Gaiva geris. Dainu listas dar geresnis.
    Shian pas mane visa diena groja Mika – Love Today

  3. jammin'- 2007 04 21, 01:19

    Kiek daug čia klasiokų šiandien radau, vuhu;]]~ Pirmas dalykas, Edgarai, labai smagi nuotrauka tavo profily. Tokia ėt, tikras pavasaris;}
    Taigi.. Skaičiau čia aš tavo dienoraščius ir stebėjausi. Kiek į kiekvieną iš mūsų daug telpa. Žavu. Man tas atsivėrimas toks.. Kažkoks mielas. Ir nuoširdus pasirodė.
    Ir vėl pagalvojau, kad dažnai žmogus būna visiškai kitoks, negu matai jį realybėj. kiek daug visko slepiasi žmogaus viduje.. tiesiog:> laukiu kito dienoraščio su nekantrumu.
    Sorry, kad komentaras susijęs ne su konkrečiai šiuo dienoraščiu, bet labai norėjau pasakyt nuomonę apie visa tai, ką tavo įrašuose perskaičiau.

Rašyti komentarą