Tarakonaz

aciputimas

Pavadinimas parašytas be klaidų. Playthatfunkymusicwhiteboy.

Panorau atsikvėpt ir pailsėt nuo ruošimosi asmenybės psichologijos egzui (ryt 11h). Yah. Kaip ir būtų banaliai tradiciška parašyt ką nors apie Kalėdas (o gal rašiau? Bet netikrinsiu. Nerašiau turbūt). Dar vienas iš tų banalumų būtų parašyt ką nors apie senuosius 2010 metus ir sugalvot naujas 2011 metų rezoliucijas, bet ne, to nebus.

Šiaip kadangi visiškai nebuvo laiko kalėdinėms dovanoms, tai jų pirkimas buvo tapęs ne malonumu išrinkt ką nors smagaus tam žmogui, o pareiga nepalikt jo be dovanos. Kitais metais reiktų pradėt iš anksčiau, kad būtų laiko iš ybėjaus ką nors parsisiųst. Bet vis vien žinau, kad ir kitais metais viskas bus taip pat – dovanų ieškojimas paskutinę minutę. Aš dar net ne visiems tas dovanas nupirkau. Dar kažką reiks sugalvot!!! Dar liko berods 3-5 žmonės.

Bet šiaip bent jau aš gavau fainas, naudingas dovanas:

  • Gavau šiltą megztą kepurę (kurią iškeičiau į lygiai tokią pat, tik didesnę ir kitokios spalvos), kurios normaliai nepavyko panaudot dėl šito viso staigaus atšilimo, ant kurio iš pradžių pykau, nes aplink buvo vien šlapios pliurzos ir balos, bet vėliau pradžiugau, nes atitirpo mano pižiko langų purkštukai.
  • Gavau Lacoste kvepalų – kvepėsiu kaip prabangus krokodilas.
  • Gavau pakabuką padarytą iš dviejų Carlsberg alaus kamštukų – šita dovanėlė labai miela, smagi, nors kai kam ir atrodo, kad nešiojant ją atrodau kaip pijokas. Aš su tuo nesutinku, btw. Dar iš tokių smulkmenų – iš molio nulipdytą kiaulę gavau.
  • Gavau Mikės Pūkuotuku bliūdelį. Jap, dar vieną daiktą su Mike.
  • Gavau maisto – mandarinų, aštriujų pipirų, karvutės saldainių, šokolado.
  • Gavau dar pižamą ir trimerį barzdai (tiksliau, Kalėdų Senis bišken pasiklydo, bet neša neša dar ją).
  • Gavau dar bišken pinigėlių.

Kaip ir viskas. Tiesa, dėl Mikės Pūkuotuko – pastaruoju metu dažnai gaunu su šiuo personažu susijusių daiktų. Jau turiu ir taupyklę, ir kaklaraištį, ir puodelį, ir va bliūdelį ir galbūt dar kažką, ką pamiršau ir prašau nepykt. Anyway, šitos kolekcijos jau užtenka. Nesuprantu, kodėl niekas nedovanoja ko nors, kas būtų susiję su automobiliais – juk dėl to aš daug labiau pamišęs.

Taip taip, draugai, čia buvo visai neakivaizdus raginimas nebedovanot su Mike Pūkuotuku susijusių daiktų ir vietoj to arba išvis nieko nedovanot, arba padovanot (nuardyt nuo kaimyno mašinos) ką nors, kas atsiduotų benzinu, būtų išteptas varikline alyva ar būtų susiję su automobiliais! Tik neskubėkit naudotis moteriška logika ir nerėkit – man patinka visi su Mike Pūkuotuku gauti daiktai, bet jei gaučiau dar vieną, tai… aCiprašau už mano materialistinį požiūrį.

Šiaip Kalėdos praėjo visai pusė velnio. Ne pati 25-oji, bet vėliau sekę “kalėdiniai vakarėliai”. Teko ir su naujais žmonėm susipažint, kuo džiaugiuos.

Ok, padaviau šventinės, atostoginės nuotaikos ir einu toliau mokytis, kuo Freudo ir Bandūros savireguliacijos mechanizmai panašūs ir kuo skiriasi.

Rašyti komentarą