Tarakonaz

D1Sport Turbo Slalomas – III etapas

2011-04-03. Štai sudalyvavau šitame slalome… Išvis visa diena nuostabi buvo – pabėgau nuo tos nuobodžios psich. istorijos, kuriai mokiausi ir leidau sau atsipūst. Nuo pat 8 valandos atvažiavom (su broliu buvau) į Trakų Dvarkiemio aikštelę, kurioj iš pradžių vyko slalomo treniruotė, kurią organizavo Saulius. Buvo visai smagu, tik gaila, kad niekas nematavo laikų ir panašiai. Tad visus kartus važiavau nors ir stengdamasis kuo greičiau, bet truputį atsipūtęs. Va ir brolis dar šalia sedėjo visą laiką (neišmečiau jo dėl didesnio svorio automobilyje). Patiko jam, kaip supratau.

Vėliau buvo driftas. Neįdomu čia, nepasakosiu. Ai nu, verta nebent paminėt, kad Silvia S15 buvo išlėkęs pjaut žolės ir arti žemės ir sulaužė bamperį.

Ir galiausiai slalomas. Blyn. Net nesinori apie tai kalbėt. Pirmi du važiavimai buvo prastoki! Nu bet visiškai failinau. Net atbulinį teko naudot kelis kartus. Nu šūds. Bet dar buvo likę 2 važiavimai, kurie gali viską išgelbėt (iš 4 važiavimų tik 2 įskaitiniai). Nepatenkintas, liūdnas buvau. O bet tačiau, prieš tuos paskutinius važiavimus man pavyko susikaupt ir juos pravažiavau pusė velnio taip. Gal net neblogai visai. Va ir video yra (su komentarais net). Iš principo greičiausias važiavimas, bet kuoliuką kliudžiau, dėl ko prideda 5s prie važiavimo laiko, nors jis man laiko faktiškai nesutaupė labai…

Šiaip diena smagi buvo, kas be ko. Velniškai daug pažįstamų, gera atmosfera. Net auto.Banginių kiek buvo!!! Shropna, Natalija, One, Viras. Iš jų dalyvavo tik Shropna su Shropnienė, bet vis vien ok. Su visais pabendrauta – smagu. Dar ir Nookis su savo GoPro pasirodęs buvo ir filmavo mano pirmąjį failinį važiavimą (kurio nerodysiu).

Rezultatai tai nelabai mane džiuginantys (nu norisi vis tobulėt, o šį kartą tai nepavyko). Bet visgi… 10/20 FWD ir 14/48 bendroj įskaitoj…

Rašyti komentarą