Tarakonaz

56dienis

Dabar gurkšnoju ‘Mix Lime‘. Savaitgalis ilgas, o juk dar liko viena diena. Penktadienį buvau ‘Europoj‘ ir ‘Akropoly‘… Tipo apsipirkinėjau. Europoj atmosfera daug malonesnė, o Akropolyje pajaučiau popsą. Net keista. Tai faktiškai nuo 12 iki 18 važinėjau. Kai su mama Akropolyje valgėm ‘Čili Kinijoj’, nutarėm, kad keisiuos pavardę. Būsiu Edgaras ************* (kai į Google įvedu šią pavardę, Google klausia ‘Ar jūs turėjote omenyje: petkevičius’). Va. Bent jau lietuviška. Bet teks palaukti pilnametystės. Taip kad į ketvirtą klasę ateisiu jau kita pavarde. Šiandien (šeštadienį), kai variau iš FSM, Karoliniškėse 24,5 metų girtas čiūvas sugalvojo pereit į kitą gatvės pusę kertant gatvę belenkur. Mašinos staigiai stabdė, bet jį vis vien partrenkė. Bet partrenkė ne automobilis (Mitsubishi Carisma), o automobilio vairuotojas (40 m. vyriškis). Kaip pagavau situaciją, tai vairuotojas turbūt pyptelėjo, o pijokas pradėjo šokinėt, kažką aiškint. Tada staigiai atsidarė durys, vairuotojas iššoko ir dėjo tokį labai gražų ir galingą smūgį tiesiai į dantis. Girtuoklis nuvirto į krūmus. Dar po to vairuotojas prišoko ir dar kažkiek mušė. Tada iš pirmos juostos išsuko BMW kregždė… Iš jos išlipo 22 metų pacanas ir žiūrėjo. Toks fooorsas, rėmą išmetęs. Che. Po to troleibusas nuvažiavo ir nebemačiau. Beveik visada važiuodamas troleibusu klausau muzikos. Ypač ‘The Strokes‘. Visos albumo dainos labai patinka. Pirmadienį man bus tik 3 pirmos pamokos (Rokui tik 2)… Dabar pastebėjau, kad paskutinis įrašas buvo labai seniai. Dar rugsėjo mėnesį. Greitai laikas bėga… Kai nebus ką veikt, atnaujinsiu blogo išvaizdą į labiau rudeninę/žieminę.

2 koment. to “56dienis”

  1. Nightmare- 2007 10 22, 18:01

    Kuo tau bloga dabartinė pavardė?
    Gaila, kad neparašei nuomonės apie tą situaciją gatvėje. Nelabai tas įvykis įdomus, kai nepapasakoji kaip tu į tai reaguoji ir ką apie tai manai.

  2. Tarakonaz- 2007 10 24, 01:02

    Nes pavardę dažnai blogai užrašo, ne lietuviška ir noriu pratęst ‘************’ giminę. O dabartinė pavardė bus pratęsta ir be manęs.
    Dėl įvykio… Kažkaip man buvo visiškai dzin. Jokių minčių nesukėlė. Tiesiog klausiau muzikos ir pasyviai žiūrėjau. Ir dabar dar nekelia jokių minčių.

Rašyti komentarą