Tarakonaz

Gavau pažymėjimą

Pagaliau pagaliau gavau vairuotojo pažymėjimą – ilgai lauktas. Buvau ir išvažiavęs pirmą kartą vienas – variau į Šiaurės miestelį pasiimti stovo, tokio pat, kokį sulaužiau – užtat turiu atsarginių dalių dabar. Vienam važiuoti kaifas, kaifas dar ir pagazuoti, nes niekas neburba šalia, kad ‘sugadinsi variklį’. Aišku, tuo nepiktnaudžiauju, nes varikliui ne į gerą, bet kartais juk kyla noras. Pasiėmiau stovą ir baterijas – aptarnaujantysis buvo labai labai kažkur matytas, todėl net pasimečiau, kai jį pamačiau. Tik va niekaip neatgaminu kas ten toks. Tuomet nuvariau į savitarnos plovyklą nusiplauti kondicionieriaus – ten pro kažkur teka freonas ir reikia nuplauti, kad matytųsi pro kur… Bet va vos pradėjus plauti, priėjo žmogus, uždarė kapotą ir pradėjo aiškint, kad negalima. Aš aišku žinau, kad negalima plauti variklio, bet aš ploviau net ne šalia jo. Tą patį paaiškinau ir jam, o jis vis vien savo dainelę, kad ‘jokioje plovykloje negalima atsidaryt kapoto’. Tai bliamba, kur man tada plaut? Man visas freonas ištekės taip… Grįžau namo, pasistačiau automobilį… Namuose pastebėjau, kad man įdėjo ne tas baterijas… Bet blogai ne man, o jiems, nes aš už jas sumokėjau 29 litus, kai jų tikra vertė – 59 litai. Negerai, kad nepatikrinau vietoj, bet aš visai išsiblaškęs ten buvau dėl to matyto nepažįstamojo. Baterijų pakuotę jau praplėšiau, todėl turbūt nepakeistų, lieptų primokėti 30 litų skirtumą. Bet tai bliamba, kodėl aš turiu taip daryti, jei aš net ne tas baterijas gavau? Aišku, aš turiu kur jas panaudoti, bet vis vien aš jų būčiau nepirkęs. Ir man vis vien reikės pirkti tas, kurių man neįdėjo. Nežinau net ką daryt… Ar rašyt jiems, ar ne… 1#=52#.

4 koment. to “Gavau pažymėjimą”

  1. eta.aquarii- 2008 07 22, 19:56

    Ar man susisiekti su jais dėl baterijų ar nesusisiekti? ar parašyti? o gal neparašyi? o gal paskambinti? o gal pabėgti? o kas, jei baterijose įmontuota sekimo įranga ir mane suseks, ir nuteis? kodėl man tokia našta šiame gyvenime dėl šitų prakeiktų baterijų? ak… :(((

  2. Tarakonaz- 2008 07 22, 20:02

    Nu tikrai…

  3. eta.aquarii- 2008 07 22, 22:24

    Juokauju gi, juokauju.

    Sveikinu ir vyriškai spaudžiu dešinę.

  4. riddim- 2008 07 23, 23:30

    SVEIKINIMAI :} Jėgiškai čia taip parašei, nu kažkaip labai jaučiasi tavo emocija ir tiesiog įsivaizduoju kaip kietai yra važiuot pirmą kartą vienam :)
    O dėl baterijų, tai manau, kad pakeistų. Vistik jiems žala. Ir tu ne prie ko, kad ne tas įdėjo, ne tavo kaltė, tad, kaip sakant, px tas įpakavimas.
    Vat taip vat..

Rašyti komentarą