Tarakonaz

nugitasfakinsarasas.

Jis, visgi, neapsiribojo tik psichologija. Jis yra toks:

VU – Psichologija – VF
VU – Psichologija – M
VU – Filosofija – VF
ISM – Tarptautinis verslas ir komunikacija – VF
ISM – Vadyba ir verslo administravimas – VF
VU – Filosofija – M
ISM – Tarptautinis verlsas ir komunikacija – M
ISM – Vadyba ir verslo administravimas – M

Na, faktiškai galima teigti, kad aš jau būsiu studentas. Kažkur iš šių tikrai įstosiu. Veikiausiai teks mokėt… Kekšė Fortūna nenusišypsos, žinau. Na, bet nieko tokio. Na, neturėsiu Subaru minimum 4 metus, na ir ką? Na, neturėsiu žmonos ar vaikų minimum 4 metus, na ir ką (šitas galioja nepriklausomai nuo to, kur įstosiu)? Smagiausia būtų pabaigt VU Psichus ir tada į vadybas ir verslus eit. 2#=143#.

9 koment. to “nugitasfakinsarasas.”

  1. P.- 2009 07 07, 15:31

    O kodėl Fortūna kekšė?

  2. RuduoReikjavike- 2009 07 07, 15:41

    Linkiu kur nors įstoti. Hm, nors matyt nelabai nudžiugtum, bet gal ISM būsim kursiokais :))Linkėčiau. :)

  3. Tarakonaz- 2009 07 07, 16:53

    Nes Fortūna duodas su visais, dažnai keičia partnerius.

  4. redvel- 2009 07 08, 10:05

    Tai jei tokia tvarka ir surašei, tai aišku, kad įstosi VU – Psichologija – M, arba VU – Filosofija – M. Juk sąrašas prioritetinis, todėl daugiau šansų įstoti į vf, kai pirmiau surašai visas vf, o tik tada visas m…

  5. Tarakonaz- 2009 07 08, 11:25

    Hm. Galima daugiau info?
    Tarkim aš Psichologiją M perkelčiau žemiau, po visais VF, tai tipo tada didesnė tikimybė įstot į VF? Aš įsivaizdavau, kad jie iš pradžių žiūri į pirmą numerį ir jei ten neįtelpu, tai tik tada į antrą… Ne? Bet nejaugi tikimybė, kad įstosiu į Psichus VF mažėja tada, kai įrašau antru numeriu Psichus M? Jie tipo spręsdami dėl mano įstojimo į Psichus VF ir pamatę, kad antroj vietoj Psichai M, nuspręs, kad man tiks į M? Ir gali būt taip, kad į VF gali patekti mažesnį balą turintys žmonės už mane, kai aš nepatenku? Ar aš kažko nesuprantu?

    Nu bet tada jau man lievai būtų, nes aš labiau noriu įstot į Psichologiją ar Filosofiją mokamą, nei į nemokamus ISM… Tai ką man tada daryt?

  6. Nygeris- 2009 07 08, 11:56

    Sveikas, skaitau.
    Gerai surašei, jeigu surašei pagal NORĄ kur įstoti, o ne pagal mokumą už studijas.

  7. P.- 2009 07 09, 00:22

    Bet juk Fortūna – toks dalykas, kurio visiems būtinai reikia. Jeigu dėl visų stengiasi kiek gali, tai ar kekšė? Kita vertus, gal tu ir teisus, tokiu atveju visokio plauko diplomatija didele dalim irgi kekšavimas.
    Neleisk, kad tave supainiotų. Dideja tikimybė įstot į apskritai kokią nors VF. Viskas pagal paprastą logiką, jeigu pradžioj surašysi visas VF, tai gal į kurią nors įstosi, o jeigu tarp jų bus kokia nors viena M, tai į M lyg visada daugiau šansų, tai į po ja saraše esančias VF tikimybė įstot mažėja. Pirmu numeriu įrašytai psichologijai VF, šiaip ar taip jokios įtakos padaryti negali, nebent nešt komisijai arba Fortūnai brendžio ir kavos.

  8. P.- 2009 07 09, 00:23

    Ir saldainių „Fortūna“.

  9. Bitute Pupa- 2009 07 10, 15:02

    Na, kad keturis metus dar neturesi zmonos ir vaiku, tai cia gerai :) Studentas dar laisvas turi buti, kad pajustu visus studentiskus dziaugsmus :) Manau. :)

Rašyti komentarą