Tarakonaz

Rugsėjo pradžia

Studentas. Atsiprašau, dar ne – aš dar nulis. Pirmas įspūdis? Rugsėjo 1 prisiparkavau Totoriuose ir žygiavau univero link. Staiga pamačiau bežygiuojančią eilutę su plakatu ‘Psichologai’ priešaky. Prisijungiau aišku. Kai šnekėjo rektorius, nieko nesigirdėjo… Bet taip būna visada per rugsėjo 1 – šneka ir nieko nesigirdi. O vėliau jau buvo trumpos dekanų kalbos ir pirmoji paskaita Filosofijos fakultete. Įsiminė Šliogerio kalba ir Valicko išvaizda – tokia ~retro. Pirmoji paskaita visai buvo įdomi – patiko Bagdono dėstymo manieros. Vėliau buvo kuratorių valandžiukė. Taip diena ir praėjo. Na, ne diena, o rytas. Po šios dalies nuvariau į Wok to Walk, nes norėjau valgyt ir pasigriebiau nerealiai skanų kompleksą – 1, 3, 5 ir Nestea. Tada dar pasibadziojau po miestą, o vakare nusipirdolinau į koncertą Vingio parke. Fainai pasibuvom, net susitikom su senokai matytais klasiokais (Guoda, Justė A., Monika, Erika). Beje, mano tvarkaraštis (jeigu kas neturės ką veikt ir bus mieste or smth, tai tegul žino, kada laisvas):

Romėniški skaitmenys po laiku reiškia, kad tik kas antrą savaitę reikia (arba pirmą savaitę, arba antrą) – pirmoji savaitė jau praėjo, o antroji štai prasidės tik rugsėjo 7. Truputį laisvesnė man antroji savaitė – išvis atsipūtęs būsiu. Tik skaityt ir tereikia. Bet kadangi įdomu, tai tiesiog malonumas.

Pirmoji (antroji) paskaita vyko Baltupiuose. Psichologijos įvadas turėjo būt, bet visgi nebuvo, nes dekanas su prodekane ir bibliotekininke turėjo daug informacijos. Vėliau tą pačią dieną buvo seminaras su dėstytoju Bliumu. O jis tai smagus, man patiko. Mėgstamiausias filmukas ‘ežiukas rūke’. Ir ne todėl, kad kitų nežino. Summa summarum, kol kas viskas ok. Toks pat entuziazmas išliko iš ketvirtadienį per filosofijos įvadą – pasiėmiau knygutę ‘labai trumpas įvadas į filosofiją’ ir ant pievutės prieš Prezidentūrą pradėjau skaityt. Nu bet koks kaifas pagavo, kiek minčių ir įvairių apsvarstymų sulindo galvon. Vėliau atėjo Rita. Man nepatinka jos dėstytojas Subačius. O štai anglų kalba kažkaip prablaškė. Oi, bus ką veikt, oi teks dirbt. Evoliucinė psichologija pusiau įdomi buvo. Tiesiog net nežinau ar man patiko, ar ne. Žiūrėjau dokumentinius filmus nuripintus iš LNK – ‘Neandartalietis’ ir ‘Amžini priešai. Liūtai ir hienos’. Neuroanatomija, neurofiziologija ir psichofiziologija yra siaubas. Tiesa, šių dalykų dėstytojas Barkus kol kas sudarė įdomiausio iš visų (man dėstančių) dėstytojų įvaizdį. Bet dar su beveik puse neteko susitikt. Dažnai matau Banytę. O ir šiaip mes turim net 3 bendras paskaitas (visos Baltupiuose). 0#=153#.

Rašyti komentarą