Soter

Moteris…

„Niekad nesijausk saugus šalia moters, kurią myli, nes jos prigimtyje slypi kur kas daugiau pavojų, nei tau atrodo. Moterys ne tokios jau gražios, kaip apie jas kalba jų garbintojai, ir ne tokios jau paikos, kaip vaizduoja jų priešai. Moters charakteris yra jokio charakterio nebuvimas. Pati puikiausia moteris, susiklosčius aplinkybėms, gali pulti į purvą, o pati blogiausia – pakilti iki dangaus ir sugėdinti tuos, kurie ją niekina. Nepaisant visų civilizacijos pasiekimų, moteris išliko tokia, kokią ją sukūrė gamta: ji išsaugojo tokio laukinio žmogaus būdą, kuris gali būti ir ištikimas, ir išdavikas, kilniaširdis ir žiaurus, nelygu koks instinktas tą akimirką ims ir užvaldys.” – Leopoldas fon Zacheris-Mazochas

P. S. tik nesupraskit klaidingai, vaikinai… Čia pamąstymui ;)

3 koment. to “Moteris…”

  1. Dewere- 2010 02 06, 16:54

    oj… Soter, Soter…
    Vargšai vyrai…… bet ko gero ir vyrai gali save ne mažiau iskyliau
    apibūdinti…. (čia jums iššūkis)
    Dar atkreipiant dėmesį į tai, jog taip moteris apibudino VYRAS….

  2. Soter- 2010 02 07, 00:00

    taip, taip, tai aš :)
    Nors ir gudriai Leopoldas fon Zacheris-Mazochas aprašė moteris, bet visgi nesutikčiau su vienu jo pasakymu (žinoma, nesaku, kad su viskuo sutinku ką jis sako apie moteris) “Moters charakteris yra jokio charakterio nebuvimas” – čia reikia suprasti, kad ji molis ir ką nori tą gali iš jos išlipdyti???

  3. Tarakonaz- 2010 02 07, 00:52

    Aš manau, kad ten norėjo pasakyt, kad moters charakteris yra toks nevienpusiškas, kad sunku priskirt kuriam nors charakterio tipui.

Rašyti komentarą