Soter

Dviratis dviratis…

Netikėtai internete radau “Virtualų dviračių muziejų” :). Na dar dėl virtualumo galėčiau pasiginčyti, mat čia sukeltos tik nuotraukos, šiek tiek dviračių ir dviračių sporto istorijos, dviračių firmos, dviračių aksesuarai (nuotraukos).


Tačiau kur metaduomenys??? Manau, mano kolegos sutiktų, kad tai ne virtualus muziejus :P, bet nuoroda patalpinta net www.muziejai.lt, keistenybė. Bet visko gi būna:).

Tai štai. Draugai jau žino, kad mėgstu vėžintis su dviračiu – o taip! Vieną vasara teko beveik du mėnesius kaip savo pagrindinį transportą naudoti, nė karto per tą laiką nevažiavau su viešuoju transportu. Taip per šį laiką pripratau prie šios priemonės, kad grįžus į Vilnių taaaiiip man trūko jo :P. Bet va kažkaip čia norėtųsi vėžintis ne vienai, o draugė, su kuria gyvenau, neturėjo ir nenorėjo dviračio. Tai nusprendžiau, kad būtų keistoka, jei aš važiuočiau dviračiu, o ji eitų šalia, kai eidavome į universitetą. Keistoka :P :)

Bet va netikėtai radau įdomių nuotraukėlių su dviračiais ir vėl prisiminiau tą nuostabią vasarą, kai geriausias mano draugas buvo DVIRATIS :-). O Jūs pažiūrėkite:


Šaltinis http://www.dstk.puslapiai.lt

Rašyti komentarą