Tarakonaz

Apmyžt ir padegt

Mano antipatija Audi automobiliams dar labiau išaugo… Ir visa tai po vakar. Vienu žodžiu, ėjau į vairavimo mokyklą, lijo. Man beveik kasdien, neišvengiamai, reikia eiti pro stovėjimo aikštelę prie Laisvės pr. (Gusto blyninė ten yra). Automobilių buvo daug, todėl nemačiau ar už kurio nors iš jų nėra balos. Iš aikštelės išvažinėjo Audi 100/A6 universalas ir dar kažkoks automobilis. Automobilis, važiavęs prieš Audi, normaliai pravažiavo ir tada kaip tik susikirto mano ir Audi keliai. Aš sustojau ją praleist, palenkiau galvą šiek tiek ir pamačiau, kad ant kelio yra duobė pilna vandens. Audi grėsmingai artėjo prie tos duobės ir nespėjau atšokt – jau buvau visas aptaškytas. Kelnės kiaurai peršlapo, kliudė ir striukę… Jau kaip susinervinau, galvojau mesiu ką nors, bet tik negražiai pamosikavau rankomis. Piktas, irzlus, piktas ir irzlus ėjau toliau. Priėjau gatvę ir šviesoforą (~15-20 metrų nuo tos vietos, kur aptaškė). Prie jo visada būna balos, nes dėl troleibusų kelyje yra įdubimai. Paspaudžiau tą daiktą, kuris padeda perjungti šviesoforą (kaip jie, po velniais, vadinami?) ir atsitraukiau nemažu atstumu nuo balos – juk nenoriu sušlapti dar kartą. Visi automobiliai pravažiavo normaliai, mačiau, kad vandens lašai manęs nesiekia. Bet neee, būtinai turėjo važiuoti Audi 80 ir mane aptaškyti… Nu po velniais, kas čia darosi su tom Audi? Kas per asilai jas vairuoja? Nu koks vairuotojas važinėja per duobes? Negali apvažiuot? Nu ir kokio velnio viršyti greitį, kai toks slidus kelias? Po šių įvykių likau speechless – maybe it’s a punishment for hating Audi. 3#=37#.

12 koment. to “Apmyžt ir padegt”

  1. Chaoko- 2008 05 18, 11:26

    Sekasi tau su audinėm :P Bet man labiausiai patiko vieta “Piktas, irzlus, piktas ir irzlus ėjau toliau.” :D

  2. MaT- 2008 05 19, 13:57

    :-)

  3. y.- 2008 05 19, 20:35

    Netapk fanatiku – lyg tačkės būtų gyvos atrodo vos ne, o kita vertus tu dabar – autorasistas. Tiesa, turiu pripažinti, kad nesi kvailas ir šį tą svarbaus supranti after all – I agree that this can not be anything else but a legitimate punishment, though not for particularly hating Audi but rather for being an angry and intolerant person. Dig that.

  4. Tarakonaz- 2008 05 19, 20:56

    Su Audi gal net viskas būtų gerai (I still prefer japanese cars), bet jas tiesiog labai nuvalkiojo jauni, ką tik teises gavę pacanai, kurie įsivaizduoja, kad jie puikūs vairuotojai ir taip pridaro labai skaudžių avarijų. O ir šiaip kiekviena markė turi savitą šeimininko tipą – užtenka pažiūrėt į vairuotojus, kai važiuoja už Audi vairo. Aišku, aš nesakau, kad taip visiškai visi, bet tikrai nemažai. Aš ir pats pažįstu net vieną normalų Audi vairuotoją (iš kokių 5 pažįstamų). Juk yra ir savita nuomonė apie BMW vairuotojus – žulikai. Ir ne aš taip nusprendžiau, o taip sako ir kiti. Nors jei man patiktų Audi, tai man visvien būtų dzin stereotipai.

    By the way, aš jau esu fanatikas, pripažįstu.

    Klausimas: jeigu tu aptaškytum kokį nors žmogų, nesustotum, neatsiprašytum, jei pastebėtum taip? Aišku, nekalbu aš apie tokias situacijas, kai jau pamatai į tavo pusę begantį įniršusį pacaną, kuris jau pasiruošęs naudot kumščius. Aš, pvz, būčiau pasijutęs daug daug geriau, jei būtų sustojęs ir atsiprašęs – gal net nuomonė geresnę susidaryčiau. Na, nebent aš jam buvau panašus į piktą, stiprų pacaną, kuris duotų į nosį.

  5. Pokemonas- 2008 05 19, 21:38

    Reikejo sviesti koki sketi i ta audine, kita karta taip ir padaryk!Beje niekas nelips ir neatsiprasines, nes vairauotojai patys mato kur bala kur kelias, todel tai spec. darytas veiksmas.

  6. eta.aquarii- 2008 05 20, 10:02

    ‘Klausimas: jeigu tu aptaškytum kokį nors žmogų, nesustotum, neatsiprašytum, jei pastebėtum taip?’

    Žmonėms atsiprašymų nereikia. Pradėtų grąsinti, reikalauti atlyginimo už ‘žalą’ arba tiesiog pažemintų vairuotoją. Taip kad čia kaip ir uždaras ratas – tokie vairuotojai, tokie ir žmonės. Būtų labai labai didelis sutapimas, jei vairuotojas sustotų atsiprašyti, o pėstysis priimtų atsiprašymą ir galiausiai abu patenkinti nueitų savo keliais. Turiu omeny, kad tokių nepiktų žmonių reta.

  7. Stepas- 2008 05 24, 21:14

    Susirinko matai specialistai. save apsimyzk, net teisiu dar neturi

  8. Tarakonaz- 2008 05 24, 22:08

    Audistai tai įdomi rūšis… Ne žmonės net.
    Tam, kad turėčiau teisę rėkaut ant mane aptaškiusių asilų, man reikia turėti teises? O juo labiau niekas neuždraus myžt ant Audi. Neturi jau audistai ko pasakyt, tai sako beleką.

  9. Stepas- 2008 05 25, 01:56

    man buvo taip kad aptaskiau nekalta zmogu, bet balos isvengti nebuvo kaip. Tam kad apvaziuot bala, reikejo sukt i priespriesine juosta, o is ten vaziavo masina. ka tokiu atveju siulai.
    visokiu zmoniu visur yra ir idomiu ir neidomiu, o myzt gali ant beleko, ce tavo problemos.
    Nepyk isvis kad isikisau i tavo dienorasti ar kas ce.
    ieskojau hansa ralio foto ir kazkaip ce uzejau.

    tai tiek. Sekmes tau

  10. Tarakonaz- 2008 05 25, 11:51

    Kuo mažesnis greitis, tuo mažesniu atstumu vanduo tykšta… Galima stabdyt – tai visiškai suprantama kitų vairuotojų atžvilgiu, jei važiuoji per balą…

  11. y.- 2008 05 25, 14:18

    Truputį sušvelninat temą, man visai patinka 2001 ar panašiai Audi S3. Kaip tau? Matau tik išorę. Ekologinės ir socialinės etikos nujautimas neleidžia žavėtis dideliais griozdais.
    http://carblueprints.narod.ru/images/audi/audi-s3.gif

  12. Tarakonaz- 2008 05 25, 14:39

    S3 patinka, nes ne A3. S3 galingesnės – 1,8l ir 209 AG, o kaina ~30k. A3 ekonomiškesnės, pigesnės (11k-13k)… Bet aš kadangi nemėgstu mažų automobilių ir šiaip labiau prijaučiu japoniškiems automobiliams, tai mano nuomonė neobjektyvi. Bet jei visgi ieškočiau tokios klasės automobilio, tai žiūrėčiau į Honda Civic (1996-2000 modelis). Už tokią kainą jie būna jau labai tvarkingi.
    http://carblueprints.narod.ru/images/honda/honda-civic.gif

Rašyti komentarą