Tarakonaz

Meh

Viskas, ką rašau, man vienaip ar kitaip atrodo banalu. Va paminėsiu tarkim, kad pirma vasaros diena šiandien, tai iškart mintyse pagalvoju, kad banalu apie tai rašyt, nes visi tokį dalyką pastebi ir/ar parašo. O jei parašysiu, kokia krūta priešprieša vasarai yra visą dieną pliaupantis lietus, vėl pagalvosiu, kad tai ganėtinai banalu. Banalu ir tai, kad tingiu mokytis pirmam egzaminui, kuris bus pirmadienį. Aš jau net nekalbu apie kursinį darbą, kurį reikia padaryt. Dar banaliau, kad vis vien rašysiu apie banalius dalykus ir papostinsiu įrašą bloge. Ir neva pripažinus sau pačiam, kad tai banalu ir tai parašius, išvengsiu banalumo. Bet ne.

Šiandien, kai ėjau į banką pirkti eurų ir ėjau pro kepyklėlę, nebemačiau skvoterės. Vaje, tai galėjo tapt tradicija – aplankyti ją kiekvieną kartą perkant eurus. Nuo šiol galėsiu automobilį statyt arčiau banko, o ne kitapus Akropolio pastato.

O po tą Akropolį šiandien ir pavaikščiot teko – Maximoj nusipirkau paprastą juodą skėtį (kad mašinoj į duryse esantį skyrių daiktams tilptų) ir paprastus rudus batus kitoj parduotuvėj. Dar reikia džinsų. Tik šįkart gal nebepirksiu tokių pačių, nes turiu berods 3 poras visiškai vienodų (nu ir px, svarbu gi, kad švarūs būtų), nes pačiam norisi jau bent šviesesnių ar kiek kitokių. Visuomenėj per daug sureikšminama išvaizdos ir drabužių svarba. Ir kartais dėl to blogai jaučiuos.

Taip nenoriu sesijos. O po sesijos taip nenoriu dirbti (pinigai gerai, bet pats darbas truputį monotoniškas ir nebeįdomus). O rudenį taip nenoriu ketvirto kurso…

4 koment. to “Meh”

  1. Margaitė- 2012 06 02, 01:24

    O tu parašyk gal geriau ko nori.. pačiam lengviau tada bus, turėsi to do list

  2. P. B.- 2012 06 03, 23:47

    Edgarai, kur dirbsi, kai baigsis šitas viskas?

  3. Tarakonaz- 2012 06 05, 12:26

    Pauliau, ten, kur dirbu nuo praeitos vasaros (tik pavasariui paėmiau nemokamų atostogų) – surinkinėsiu šaldymo įrangą :)

  4. P. B.- 2012 06 07, 19:43

    Tai būk koks patarėjas geriau, ką dabar šaldymo įrangą. Galėtum konsultuoti šaldytuvų diriką kaip užkalbėt darbininkams dantis, kad daugiau primontuotų už pigiau.

    Arba tada refridgeration systems fitter by day, society observer [from a psycholigist’s point of view] by night. Which I guess you already are.

Rašyti komentarą