Tarakonaz

Nauji metai, nauji ir pažadai

I don’t usually make new year’s resolutions. But when I do… I thought that I have to do something with my overweight. Žiūrėsim, kaip čia kas pavyks – didelių aukštumų nesieksiu, nes taip tik sunkiau būtų, greičiau sumažėtų motyvacija ir po mėnesio maximum jau būčiau pamiršęs visus pažadus naujiems metams. Geriau po truputį, per metus-kelis pasiekti norimą (arba bent kažkokį) rezultatą, right? Po mėnesio su biškiu išsikraustau iš tėvų namų, tai kadangi gyvensiu iš savo pajamų, tai ir valgymo įpročiai keisis (mama gi net receptų blogą turi, mėgsta gamint, o močiutė gi tiesiog močiutė, kuri rūpinas savo vieninteliu anūkėliu). Dar tuo pat metu prasidės praktika, dėl ko negalėsiu eit darban ir užsidirbt pinigų. Tai laukia sunkesni mėnesiai biškį, bet jau biškį pasispaudžiau paskutinius mėnesius ir pasitaupiau. Bet užtat po pusmečio turėsiu diplomą (nieko vertą), jei neprisidarysiu skolų, o jau tada galėsiu dirbt pastoviai ir/arba ieškot darbo bent kažkiek pagal specialybę. Dar variantas, kad liksiu juodadarbiu ir dirbdamas taupysiu magistrantūros studijoms, bet dėl to dar neapsisprendžiau.

Labai džiaugiuosi, kad toptelėjo naujiesiems nusipirkti degtinės. Man ir mano moteriai (šitą užvadinimą aš iš P.B. perėmiau, pacanas visai gi nemažai įtakos man daro kai kuriuose dalykuose) labai gerai suėjo – nei bloga buvo, nei kitą dieną galvą skaudėjo. Viskas čiki piki. Ale gaila, kad P.B. šeimynai pasisekė mažiau. Smulkesni ir mažesni anie, gal dėl to, nes aš gi ne joks gėrikas (mano moteris juo labiau). Bet išties kaip gerai buvo neit ant tauro kalno, visai jaukiai taip sutikom.

Mano mama močiutei kartais per kompą įjungia kokį nors serialą. Ir štai močiutė sėdi, žiūri sau sutelkusi visą dėmesį. Veikiausiai buvo labai įdomu, bet atėjo laikas kitam serialui per TV, kurio irgi praleisti nevalia. Ką močiutė nusprendė padaryt? Vienu metu žiūrėjo serialą ir per TV, ir per kompą. Multitaskingas neišpasakytas. Abu serialai rusų kalba, mano akimis dar ir apie panašius dalykus. Reikėjo matyt, kaip močiutė kraipo galvą tai į vieną ekraną, tai į kitą…

2 koment. to “Nauji metai, nauji ir pažadai”

  1. P. B.- 2013 01 03, 13:21

    ko gero bus įdomūs metai tamstai.

  2. Tarakonaz- 2013 01 07, 00:41

    Bent jau iki gimtadienio tai turėtų būt įdomūs, o po to rutina.

Rašyti komentarą