Tarakonaz

Išleistuvės

Štai oficialiai baigiau mokyklą, gavau atestatą… Ir nebuvo labai liūdna, net nebuvau susigraudinęs.

Kol turėjom laiko iki limuzino, nuėjom į klasę… Nors prieš kažkiek laiko Paulius B. rašė, kad fotelių nėra, bet jie vėl atsirado ir tvarkingai stovi klasės gale. Spintos visiškai tuščios… Tai kad jos tokios nebūtų, palikom tuščią šampano butelį.

Limuzinu važiuot buvo visai linksma – nuvežė į gražias vietas, kuriose pasifotografavom… Visai maloniai dirba pakaba.

Belmonte man nelabai patiko. Žmonių buvo per daug. Viską įsivaizdavau truputį kitaip… Truputį ramiau, santūriau. Bet vis vien teko įsijausti į tokį nekokį ritmą ir pasiaust… Prisišokau, pavargau, bet šįkart gėriau beveik tik sultis. Nu išgėriau 4 tuos mažiukus bokaliukus alaus, bet kad jis kažkoks nekoks, neskanus buvo.

Vis vien su tais, su kuriais noriu susitikti, susitiksiu dar turbūt šią vasarą… Na, tik su Marija teko atsisveikint – juk liepos 15 ji jau Danijon važiuoja – į Niekur, kaip pati sakė.

Vos nepamiršau įdėt vienos nuotraukos čia. Vienas gerbėjas blogo skaitytojas primygtinai prašė įdėt, todėl aš ir įdedu. 0#=143#.

2 koment. to “Išleistuvės”

  1. furnitura- 2009 07 12, 10:13

    Prie ko cia ta nuotrauka ? :) Ir as jei esu blogo gerbejas galiu siusti savo sexy nuotrauka ir tu ja viesai publikuosi?

  2. Tarakonaz- 2009 07 12, 13:37

    Prie to, kad ji iš išleistuvių, per kurias nuotraukoje matomas žmogus užsiminė apie savo nuotrauką mano bloge. Siųsk, įdėsiu, nesunku… :)))

Rašyti komentarą