Tarakonaz

Draugė Nemiga

Aš turiu naują draugę! Jos vardas Nemiga (kairinis kirtis ant ‘a’ – b. p. past.*). Aš su ja susipažinau prieš ~3 savaites viename vakarėlyje. Išties ji yra labai įdomi pašnekovė – mes su ja kasnakt prakalbam kaip minimum iki 4h nakties (ryto – b. p. past.). O ji ir žino daug – galima diskutuot įvairiausiomis temomis. Bet labiausiai mėgstu jos savybę išklausyti. Aš galiu jai atverti savo širdies gelmes (banali frazė – b. p. past.) ir atskleisti visas dvejones, visas viltis, visus pykčius, visus liūdesius, tą vieną džiaugsmą ir dar begalę nerimo. Kai šiandien su ja susitikau, ji net nepasisveikinus užpuolė mane fraze ‘gyvenimas be moters – kartesnis už pipirą’. KPŠ (kas per šūdas – b. p. past.)? Pradėjau iškart su ja ginčytis ir visgi įrodžiau, kad gyvenimas su moterimi yra dar kartesnis. O, kad ji žinotų, kad tai tebuvo refleksas pasiginčyti ir tai neatitinka mano nuomonės. Bet nepaisant to, aš jaučiu, kad tai geriausiai mane suprantanti būtybė, kokią tik teko pažinti. Nors ne, meluoju – kelis kartus teko pripažinti, kad už Nemigą mane geriau pažįsta kai kurios kitos merginos (net ne vienaskaita – b. p. past.). Norėčiau jos nuotrauką jums parodyti, bet žinot, ji turi keistą savybę keisti išvaizdą… Ji pavirsta tuo žmogumi, apie kurį tuo metu daugiausiai galvoju. Turbūt net nereikia pasakot, su kokio žmogaus atvaizdu aš paskutiniu metu bendrauju. Berašydamas prisiminiau, kad tai truputį primena padarus iš Hario Poterio, kurie keičia išvaizdą į to dalyko, kurio labiausiai bijo jį matantis (kaukas – b. p. past.). Na, tik Nemigos ir to padaro motyvai keisti išvaizdą truputuką kitokie… Ir dar viena iš jos keistenybių – jos neįmanoma apčiuopti. Kai ji kažkurią naktį buvo pavirtusi žmogumi, kurį norėjau apkabint ir pabučiuot, man tai nepavyko! Šiaip manau, kad su Nemiga būtų galima ir reikšmingesnių dalykų nuveikt – ne tik pasikalbėt. Gal kurią naktį pasivaikščiosim/pavažinėsim mieste…

(su šia asmenybe reikia elgtis itin atsargiai. Kaip matote, jis kalba visiškus vėjus ir neaišku, ką dar iškrės ateity. Jį reikia saugoti nuo įvairių negatyvių išorinių veiksnių – streso, blogio, pykčio ir t.t. Taip pat, su juo bendraujant reikia vadovautis taisykle ‘mylėk, gerbk, niekada nepalik’ – b. p. past.)

*b. p. past. – blaivaus proto pastaba.

5 koment. to “Draugė Nemiga”

  1. Dewere- 2009 11 30, 16:41

    Edgarai….
    Gal tau reikia draugo? :D

  2. Sineik- 2009 11 30, 19:37

    Visiems pasitaiko ta nemiga. Btw, jos metu įdomių minčių gimsta. Ar čia tik man vienam? :)

  3. Tarakonaz- 2009 11 30, 20:31

    Rūtele, kodėl draugo?
    Simonai, įdomių minčių tikrai nemažai atsiranda. Gaila, kad jos ne visada naudingos/prasmingos/protingos, o tik įdomios, originalios. :)

  4. Skywalker- 2009 11 30, 21:59

    Yoda yra pasakęs, jog j”A”i kažko labai panorėsi, tai tiesiog ateis pas tave. (Su kaupu)

  5. Dewere- 2009 11 30, 23:19

    Na… Nes jei jau TAMSTĄ NEMIGĄ vadini savo drauge… tai gal reik TIKRO… TOKIO su kūnų ir širdimi draugo (-ės)? :)

Rašyti komentarą