Tarakonaz

Autobusiniai paburbėjimai #4

Važiuoju aš sau atsipūtęs 43 maršruto autobusu. Važiuoju, klausau muzikos, žiūriu pro langą… Kylam Šeškinės kalnu – kaip tik artimiausioj stotelėj turiu išlipt ir persėst į 5, 6, 24 arba 46. Žiūriu pro langą į važiuojančius automobilius. Ir pamatau važiuojantį autobusą! Jis mus lenkia!!! Ir tai 46 autobusas. “Nu po velniais”, pagalvojau. Aišku išlipau iš to 43 ir 46 jau net buvo pradejęs važiuot ir aš į jį nespėjau. Nu ir kilo pykčio kupinas klausimas “KAM TO REIKIA?”. Ar buvo būtina lenkti? Kodėl negalima ramiai važiuot, niekur neskubant? Situaciją išgelbėjo gera muzika grotuve (blogos ir neturiu!) ir tai, kad kito autobuso laukiau vos 6 minutes. Tegul tik pabando kas nors mest akmenį į mano daržą dėl mano vairavimo ypatumų – tai ne tas pats.

3 koment. to “Autobusiniai paburbėjimai #4”

  1. Soter- 2010 11 22, 15:32

    Ne ne tikrai ne tas pats :). Cia gi autobusas lenke, o jiems tai negalima, tik automobiliams! Ir kam skubeti jam? Juk keleiviai tikrai neskuba, tam ir vaziuoja su viesuoju transportu, nes niekur jie asileliai neskuba :D. O va kka ssu automobiliais, vaziuoja, oj, tiklsiau laksto, tai jie jau gali skubeti todel ir lekia gatvemis!

  2. Tarakonaz- 2010 11 22, 16:01

    Autobusai pagal grafiką turi važiuot. Pažiūrėčiau kaip tu burbėtum, jei pavėluotum į autobusą vien dėl to, kad jis keliom minutėm anksčiau nuvažiavo. :D

  3. Soter- 2010 11 22, 16:13

    na tai taip ir rašyk, ka dvien dėl to ir buri :). Senuku greit patapsi, jei taip dažnia niurzgėsi ir burbėsi :D

Rašyti komentarą