Tarakonaz

Feisbukui dešimt

Kaip žinia, Facebooke po truputį pasipila automatiškai sugeneruoti “reklaminiai” vartotojų filmukai iš praeities post’ų. Nors vieni burba ir skundžiasi, kaip visi tokiais savo filmukais dalinasi, aš manau, kad smagu. Įdomu, gražu pažiūrėt. Kaip koks trumpas dosjė apie kiekvieną žmogų. Pažiūri tą vieną minutę ir daugmaž jau gali įsivaizduoti žmogų, jo pomėgius ir draugus. Aš net pažiūrėjau kelių nepažįstamų žmonių vaizdelius (kurie vienokių ar kitokiu būdu atsirado mano njusfyde). Tai labai prajuokino vienos moters filmukas, kuriame buvo VIEN tik jos megzti drabužiai (tuo ryškiai užsiima ji). Ir pagalvojau “nu blet, liūdna”. Aišku, gal tiesiog žmogus nesidalina viskuo Facebooke ir naudoja būtent tokiai veiklai, nu bet vis tiek kažkaip suliūdėjau. Tai tada galvojau pasižiūrėt savo. Nu ir ok dar toks. Pažiūrėjus filmuką nesimato, kad esu nuobodus žmogus! To ir užtenka.

O šiaip, koks smagiausias pastebėjimas – filmuke nėra nei mano šeimos, nei mano buvusių merginų! Vat čia tai smūgis. Vien tik draugai ir automobiliai/varžybos. Tai yra dvi versijos dėl ko taip galėjo nutikt. Arba man šeima ir artimi santykiai mažiau svarbu, arba tokiais asmeniškais dalykais Facebooke nesidalinu. Bet šiaip vis tiek kelią nuostabą, kad į filmuką neprasprūdo nei viena nuotrauka su kuria nors buvusia antrąja puse.

Pražiūrėjus kokius 10 filmukų, muzikėlė biškį varo vėžį.

2 koment. to “Feisbukui dešimt”

  1. Sela- 2014 02 14, 14:27

    Na, matai… Gal kaip tau liūdnumo jausmas aplanko beveik kiekviename kadre pamąčius mezginukus…. Taip, gal kažkam liūdna beveik visur pamąčius automobilius…. Kaži ar kažkuris pomėgis vertas “nuobodaus” ar “nenuobodaus” vardo ;) Bet mano nuomone tai tas pats liūdnumas :(

  2. Tarakonaz- 2014 02 16, 04:28

    Aš pritariu :) tas pats liūdnumas. Bet jei čia konkrečiai man taikyta, tai iškart nesutinku dėl to, kad pas mane visur automobiliai :)

Rašyti komentarą